ALTREX MITOWER 1 PERSOONS SNEL-BOUW ROLSTEIGER

Door Altrex
14 april 2022
Altrex

Met slechts één paar handen veilig naar grote hoogte. De MiTOWER is snel op en af te bouwen zonder hulp van anderen. Deze unieke rolsteiger is compact en eenvoudig te vervoeren.

Snel op hoogte met de MiTOWER. Veilig en verantwoord.

Eindelijk een rolsteiger die één persoon zonder de hulp van een collega kan en mág opbouwen. Arbo verantwoord en volgens de strengste wet- en regelgeving. Veilig, snel en stabiel werken op hoogte.

MiTOWER in handige trolley

De onderdelen zijn licht in gewicht en eenvoudig te vervoeren. Extra handig is de trolley die je eenvoudig samenstelt uit de onderdelen van de MiTOWER. Past door elke standaard deur en in vele bedrijfswagens. Afmeting 120 x 75 x 158 cm (L x B x H).

Veel gebruikt in de industrie

Geschikt voor vele toepassingen in een industriële omgeving. Tussen machines, in een krap magazijn of juist in een trappengat, de MiTOWER is vrijwel overal te plaatsen dankzij de compacte afmetingen. De stabilisatoren gebruiken 65% minder vloeroppervlak dan een traditionele smalle rolsteiger. Over alles is nagedacht. I.c.m. Fiber-Deck® platformen comform HACCP richtlijnen.

Supersnel uw reparatie of klus afgerond – In 10 minuten naar 6m werkhoogte

Doordat de MiTOWER zo eenvoudig te vervoeren is kan deze op nagenoeg iedere plek komen. Door de razendsnelle opbouw is een reparatie en/of klus snel en veilig afgerond.

Het slimme design dwingt je om de rolsteiger veilig op te bouwen. Stap voor stap naar hoogtes van 4, 5 en wel 6 meter.

6 meter niet hoog genoeg? MiTOWER PLUS: tot wel 8 meter werkhoogte

De MiTOWER PLUS is de opvolger van de succesvolle MiTOWER. Ook bij de MiTOWER PLUS is er slechts één persoon nodig om deze steiger op te bouwen. Door het grotere werkplatform mag je er wél samen met je collega op werken. Eenmaal afgebouwd is deze compacte rolsteiger eenvoudig te vervoeren. Een waardige opvolger van een unieke steiger.

Uniek ophangmechanisme

Dit rolsteigersysteem zit vol innovaties die je werk lichter en eenvoudiger maken. Twee dwarsliggers in de platforms geven maximale grip en een ophangmechanisme houden je handen vrij wanneer je klimt tijdens de opbouw. Daardoor werk je ook sneller en veiliger.

Reduceren van het aantal ongevallen, het kan!

Helaas vinden er nog altijd te veel ongevallen plaats in de bouw en de industrie. Vaak door gebruik van het verkeerde werkmiddel. Een steiger is te groot, een hoogwerker kan er niet komen, een trap is te klein. De MiTOWER is een oplossing voor al deze uitdagingen.

Ontdek Altrex MiTOWER