DUURZAME TOEKOMST MET WINTERWARM HEATING SOLUTIONS

Door Winterwarm Heating Solutions
30 augustus 2022
author-image

Als specialist in luchtverwarming biedt Winterwarm Heating Solutions diverse duurzame verwarmingsoplossingen voor bedrijfsmatige ruimtes. Dit jaar wordt het bedrijf zelf óók een stuk duurzamer door te verhuizen naar een spiksplinternieuw bedrijfspand.

Artist-impress-2-Vogelvlucht_Winterwarm

Breeam Outstanding certificaat

Met de verhuizing geeft Winterwarm de energietransitie gestalte in zowel haar productaanbod als in de voetafdruk van het bedrijf zelf.  In juli werd het Breeam-Outstanding certificaat toegekend. Dit houdt in dat het bedrijf voldoet aan verschillende duurzaamheidscriteria welke niet alleen het energie- en watergebruik betreffen maar ook circulariteit van materialen, inrichting omgeving, afvalverbruik,  gezondheid werknemers, enz.

Proeftuin

Het nieuwe gebouw wordt een proeftuin voor het testen van duurzame technieken: de eerste prototypes industriële hybride luchtverwarmingssystemen zullen de fabriekshal verwarmen en diverse ruimtes zijn voorzien van zelf ontwikkelde prefab lichtlijnen.

Duurzaam verwarmen met zonnepanelen

Topper in het Winterwarm-assortiment: de EH (elektrische heaters) range. Indien zelf opgewekte elektriciteit voorhanden is, de ideale manier om een bedrijfsruimte te verwarmen. De voordelen van luchtverwarming gecombineerd met duurzame energieopwekking tegen lage kosten.