DE PERFECTE OPLAADPLEK MET DE USB-NETVOEDINGSSOKKEL

Door ABB
24 juni 2022
ABB

Nooit meer zoeken naar de perfecte plek om gelijktijdig meerdere apparaten op te laden? Ontdek de USB-netvoedingssokkel van Busch-Jaeger!

Nooit meer zoeken naar oplaadmogelijkheden

Met de USB-netvoedingssokkel van Busch-Jaeger is er altijd een perfecte plek om apparatuur op te laden. De sokkel is namelijk geschikt voor het tegelijk laden van twee apparaten, via één USB-kabel met een laadcapaciteit van 3 A. Zo kunt u  gelijktijdig twee smartphones, digitale camera’s, of soortgelijke apparaten met accu laden. Hierdoor is er altijd de optie om overal in huis op een vaste plek een apparaat op te laden. Dat betekent nooit meer zoeken naar oplaadmogelijkheden!

Meer voordelen

De USB-netvoedingssokkel is daarnaast compatibel met alle Busch-Jaeger schakelaarprogramma’s (TAE-afdekking). Een ander voordeel is dat het systeem de stroom verdeelt over de twee type A-aansluitingen. Als je overigens slechts één apparaat oplaadt, is de volledige stroom beschikbaar en wordt het apparaat aanzienlijk sneller opgeladen. Er zijn tevens verschillende versies beschikbaar. De USB-voedingseenheid is verkrijgbaar met een dubbele USB-A-aansluiting en een combinatie van USB-A- en USB-C-aansluiting. De sokkel is met zijn strakke design in 12 kleuren verkrijgbaar, waardoor hij in ieder interieur past.

Ontdek de ABB USB-netvoedingssokkel