ABB MOVION SLIMME EN VEELZIJDIGE NOODVERLICHTINGSERIE

Door ABB
7 september 2022
ABB

De markt van noodverlichting blijft groeien. Men wil zo efficiënt mogelijk installeren, en daarbij zo min mogelijk materiaal gebruiken. Met de lancering van de noodverlichtingsserie Movion® biedt VanLien/ABB Noodverlichting een passend antwoord op de deze vragen. Met modulaire armaturen voorzien van meerdere montagemogelijkheden voor commerciële toepassingen. Met Movion® leidt flexibiliteit altijd tot gemak. 

Ontworpen voor commerciële omgevingen

De nieuwe serie noodverlichting Movion® is speciaal ontworpen voor commerciële omgevingen, zoals scholen, winkels, kantoren en horeca. Gebouwen waar de veiligheid van bezoekers van hoogste belang is. Binnen de modulaire serie van Movion® zijn de onderdelen onderling met elkaar uitwisselbaar en laten zich heel goed met elkaar combineren. U kunt dus eenvoudig uw ideale opstelling maken.

ABB Movion exit

Hybride combinatie

De nieuwe serie noodverlichting bestaat in totaal uit drie lijnen; vluchtrouteaanduiding, vluchtrouteverlichting én een hybride lijn die deze twee heel efficiënt met elkaar combineert. De nieuwe serie noodverlichting biedt een hybride oplossing en verkleint tegelijkertijd installatietijd en totale gebruikskosten. Daarnaast kan de Movion® ook toegepast worden op spanningsrailen, dankzij de interface in het armatuur. Dat maakt de serie nog veelzijdiger.

Lichtprestaties in vluchtrouteaanduiding

Gaat het om lichtprestaties in vluchtrouteaanduiding, dan is Movion® een passende oplossing. Het vluchtrouteaanduidingsarmatuur zorgt voor een heldere en gelijkmatige verdeling van het licht, met het pictogram van 500 cd/m2. De vluchtrouteverlichting heeft een verspreiding van 16,5 meter op 3 meter plafondhoogte.

Veilig, duidelijk, veelzijdig

De hybride versie van Movion® verbindt vluchtrouteaanduiding en vluchtrouteverlichting heel efficiënt in één slim product. Dat betekent dus dat er minder armaturen nodig zijn om bezoekers snel de weg naar veiligheid te wijzen. Met de twee bijgeleverde lenzen past u deze veelzijdige versie heel eenvoudig aan op de omgeving. Met Movion® kunt u dus letterlijk alle kanten op én loodst u bezoekers altijd snel en duidelijk naar veiligheid.