DE PERFECTE OPLOSSING VOOR ALLE VERWARMINGSSYSTEMEN

Door Aalberts integrated piping systems
3 januari 2023
author-image

Als het buiten koud is, wilt u er natuurlijk voor zorgen dat uw klanten er binnen warm bijzitten. Aalberts integrated piping systems biedt dan ook de perfecte oplossing voor alle verwarmingssystemen.

De juiste installatie

We hebben het er tegenwoordig allemaal over wat je kunt doen om de energiekosten zo laag mogelijk te houden. Het verlagen van de temperatuur met een halve graad of een tijdsinstelling op de thermostaat kunnen hier al mee helpen. Maar waar begint het allemaal mee? Dat is met de juiste installatie van het verwarmingssysteem. 

aalberts-vsh-powerpress

VSH XPress en VSH PowerPress® fittingen

De juiste installatie wordt bijvoorbeeld gedaan onze VSH XPress en VSH PowerPress® fittingen voor dun- en dikwandige buizen. Door het ontwerp en het gebruik van laser-lastechniek hebben onze fittingen geen binnenranden, wat zorgt voor een zeer lage stromingsweerstand. Daarnaast laten deze compacte fittingen zich ook nog eenvoudig isoleren, omdat ze nauwelijks dikker zijn dan de buizen.

Apollo ProFLow inregelafsluiters

Met Apollo ProFLow inregelafsluiters kunnen de installaties perfect worden ingeregeld. De geïntegreerde systeemaansluitingen zorgen dat ze naadloos aansluiten op het door u gekozen leidingsysteem en snel en compact kunnen worden geïnstalleerd.

Betrouwbare leidingsystemen

VSH XPress, VSH SudoPress en VSH Tectite zijn snelle, flexibele en betrouwbare leidingsystemen, inclusief afsluiters met geïntegreerde systeemaansluitingen. En naast deze productgroepen hebben we nog een mooi kunststof leidingsysteem, VSH MultiPress. Deze is ook uitstekend geschikt voor verwarmingssystemen en makkelijk aan te sluiten door de speciale overgangskoppeling aan een van onze andere systemen.

Onze leidingsystemen hebben ieder hun eigen voordelen. De VSH Super knelkoppelingen kunnen bijvoorbeeld met standaard gereedschap gemonteerd worden. Niet voor niets zijn de meeste cv-ketels in Nederland aangesloten met onze knelfittingen. 

Aalberts IPS design service

Het beste comfort wordt dus gehaald uit het best ontworpen verwarmingssysteem. En daar ondersteunt onze Aalberts IPS design service®  u graag bij door u te informeren over de oplossingen die qua techniek en prijs het beste zijn voor uw project. Installeer één van deze systemen en uw klanten zitten er deze winter warm bij!