WISA NOVITEITEN OP VSK 2022

Door Wisa
12 april 2022
author-image

Van 17 mei tot en met 20 mei is de VSK beurs in Utrecht. WISA is tijdens deze beurs ook weer aanwezig en eindelijk kunnen we elkaar weer live ontmoeten.

Wat gaan we laten zien?

Delos mat zwart

Zwart is een veelgebruikte kleur in de badkamer. Zelfs het keramiek mag tegenwoordig zwart zijn. Daarom heeft WISA een bekend bedieningspaneel in een nieuw jasje gestoken.

Mat zwart

Het kunststof bedieningspaneel Delos is vervaardigd uit ABS en nu ook verkrijgbaar in mat zwart. Het paneel is uitgevoerd met dual flush toetsen, waarmee gekozen kan worden voor een kleine spoeling van 3 liter of een grote spoeling van 6 liter.

Kantos in de nieuwste trendkleuren!

Wisa zorgt voor de perfecte finishing touch in het toilet! Niet alleen met de Delos mat zwart, maar ook met de Kantos panelen in de trendkleuren brons, koper en titanium black.

De strakke, rechthoekige Kantos bedieningspanelen hebben mechanische bediening en zijn geschikt voor de XT inbouwsystemen en voor de XF inbouwreservoirs. De strakke hele of halve lijn geeft de hele of halve spoeling weer.

DANI

Maak kennis met ons Dani bad, met ronde rugzijden en verrassende hoeveelheid binnenruimte. Niet alleen een comfortabel bad, maar dankzij de fraaie afgeronde hoeken en de brede badrand is er ook voldoende ruimte voor een badmengkraan. Na het aansluiten van het water en de afvoer is het bad meteen klaar voor gebruik. Tegelen is dan ook niet meer nodig. Verkrijgbaar in semi-vrijstaand, en als hoekbad, in zowel links als rechts.

CERUS, strak design met optimaal ligcomfort

De Cerus is het bad waar optimaal ligcomfort is gecombineerd met een minimalistische vorm. Dit bad heeft een zeer comfortabele vlakke rugzijde met lendesteun en ondersteunt perfect de vorm van de rug.  De voetzijde is steiler gemaakt om een grote binnenruimte te creëren: dus ook geschikt om als douchebad te gebruiken. De strakke symmetrische badranden bieden ruimte voor een badrandkraan of de bediening van het massagesysteem. Verkrijgbaar in 3 afmetingen: 170 x 80, 180 x 80 en 190 x 90

TESA, ronde vormen en een grote binnenruimte

De Tesa is het bad waar optimaal ligcomfort, vriendelijk ogend rond design en multifunctionaliteit elkaar ontmoeten. De zeer comfortabele vlakke rugzijde met lendesteun volgt én ondersteund perfect de vorm van de rug, waardoor een zeer comfortabele lig wordt verkregen. De voetzijde is steiler gemaakt om een grote binnenruimte te creëren en daardoor is het bad ook uitermate geschikt om als douchebad te gebruiken. Met de afvoer aan de lange zijde zit biedt de Tesa plaats aan twee personen. Verkrijgbaar in 3 afmetingen: 170 x 80, 180 x 80 en 190 x 90

Ontdek Wisa Delos, Kantosan, Dani, Cerus and Tesa