SOLEIL BY STARCK: EEN BADKAMER ALS EEN DAG AAN HET STRAND

Door Duravit
14 april 2021
author-image

Zoals het zorgeloze gevoel van een korte vakantie aan zee: de nieuwe Duravit badkamerserie Soleil by Starck creëert een natuurlijke en rustgevende sfeer met zijn uitgesproken subtiele belijning. Soleil by Starck

De compacte serie wastafels, WC's en ligbaden breidt de designmogelijkheden in de badkamer uit met een nieuwe optie die wordt gekenmerkt door natuurlijke zachtheid. Helder en tijdloos modern, het design van Soleil by Starck past flexibel in verschillende inrichtingsstijlen. In navolging van Starck 3 en ME by Starck, biedt Duravit dus opnieuw design met een aantrekkelijke prijspositionering in het lagere middensegment, dat ook voor de projectmarkt eersteklas is.  

Uitstekend design voor alle interieurstijlen in een aantrekkelijk prijssegment:

  • Ontwerp door Philippe Starck
  • Fijne belijning en een rustige uitstraling
  • Compacte en veelzijdig
  • Aantrekkelijke prijs in het midden prijssegment
  • Geschikt voor dagelijks gebruik en gemakkelijk schoon te maken
  • Levenslange garantie op al het keramiek
  • Vrijstaand bad volledig voor gemonteerd

Wastafels met zachte contouren, perfect voor dagelijks gebruik

Bij de wastafels doet de vorm denken aan het silhouet van door de wind gevormde duinen. De zachte contouren en vloeiende overgangen zorgen voor discrete generositeit en zijn tegelijkertijd gemakkelijk te reinigen. Dankzij de uitgebalanceerde verhouding tussen het formaat van de wastafel, het kraanplateau en de opbergruimte, blijken de Soleil by Starck wastafels perfecte metgezellen voor alledag te zijn. De fijne buitenrand als overloopbeveiliging draagt hier ook aan bij. Er zijn drie afmetingen wastafels met bijpassend half-onderstel, meubelwastafels en onderbouwwastafels verkrijgbaar. Een wastafel voor het gastentoilet en kleine kamers maakt het programma compleet. Duravit heeft ook perfect passende combinatiemogelijkheden ontwikkeld voor Soleil by Starck met badkamermeubels in verschillende prijssegmenten. Bijvoorbeeld met D-Neo voor een meer casual look of als een meer elegante optie met XSquare.

Badcomfort met een uniek design

Philippe Starck heeft de formele zachtheid en de subtiele buitenrand van de wastafel op meesterlijke wijze overgebracht in het design van de Soleil by Starck ligbaden. Als het meest betaalbare Starck ligbad in het assortiment biedt het een grote verscheidenheid aan opties, ook wat materiaal betreft met inbouwbaden van acryl en vrijstaande baden van DuraSolid®. Het ontwerp van de zachte badrand vereenvoudigt het schoonmaken bij alle modellen. 

Ontdek Duravit Soleil by Starck