ARMATUURVARIATIE KOMT IN DRIEËN

Armatuurvariatie

Voor ieder wat wils

Ledvance-value-class

Kwaliteit en betaalbare prijs

Hoge prestaties tegen een aantrekkelijke prijs - dat is waar het bij de LEDVANCE Value Class om gaat. De armaturen in dit segment worden gekenmerkt door een standaard levensduur, efficiëntie en lichtkwaliteit, waardoor ze de juiste keuze zijn voor de dagelijkse installatiebehoeften en projecten. Hierbij staat naar betrouwbaarheid vooral kosteneffectiviteit centraal. Extra functies zoals DALI breiden het toepassingsbereik in deze klasse uit.

Ledvance-performance-class

Voor elke gelegenheid

In de LEDVANCE Performance Class vindt u een uitstekende oplossing voor het merendeel van uw verlichtingstaken. Ons kernassortiment omvat een breed assortiment hoogwaardige, vraaggerichte armaturen met uitstekende prestaties op het gebied van levensduur, efficiëntie, materiaal en lichtkwaliteit. Kenmerken zoals eenvoudige installatie, DALI versies en garanties creëren een hoge toegevoegde waarde

Ledvance-superior-class

Briljante verschijning

Soms is alleen het beste goed genoeg. De LEDVANCE Superior Class serie bestaat uit eersteklas producten die de norm stellen op het gebied van technologie en kwaliteit en ontwerp. Deze top-of-the-line producten zijn indrukwekkend in elk opzicht en zijn de juiste keuze voor het realiseren van bijzonder veeleisende, prestigieuze projecten met speciale verlichtingseisen.

Het laatste nieuws van Ledvance

Meer artikelen