LEDVANCE 1906 Magnetic Bulb en Decor Stick E27

Door Ledvance
24 mei 2024
Ledvance

Ontdek de pracht van decoratieve binnenverlichting met LEDVANCE DECOR STICK FLOOR en MAGNETIC BULB.

Innerlijke waarden voor een decoratief uiterlijk

Zelfs de meest aantrekkelijke armaturen in vintage stijl zijn fraaier met moderne LED lampen uit het Vintage Edition 1906 portfolio. Het brede assortiment decoratieve lampen van LEDVANCE in nieuwe kleuren, vormen, maten en met een nieuw aantrekkelijk ‘innerlijk leven’ vervullen hun overwegend decoratieve taken uitzonderlijk goed. Ze creëren een uitstekende sfeer in keukens, hotels, woonkamers of slaapkamers.

Waar ze ook gebruikt worden, het gezellige warmwitte licht van deze decoratieve lampen is gewoonweg betoverend.

Vintage 1906 Magnetic Bulb

Maak kennis met de innovatieve OSRAM LED filament-magnetic lampen, een superieur alternatief voor traditionele gloei- en halogeenlampen. Met een lager energieverbruik dan conventionele lampen bieden deze LED lampen onmiddellijk 100% helderheid zonder enige opwarmtijd, waardoor ze sfeervolle verlichting bieden wanneer u het nodig hebt.

Ontworpen voor naadloze integratie in bestaande armaturen, kunnen deze lampen E27 lampen moeiteloos worden geïnstalleerd, waardoor de overgang naar energiezuinige verlichting eenvoudig wordt gemaakt..

Door het speciale ontwerp zijn deze decoratieve LED lampen perfect voor het creëren van verbluffende visuele effecten.

Decor Stick Floor E27

De DECOR STICK FLOOR range van LEDVANCE biedt decoratieve binnenverlichting in een verbluffende mix van stijl en functionaliteit die elke ruimte in een huis, hotel of restaurant transformeert tot een oase van verfijning en sfeer.

Met de DECOR STICK FLOOR E27 armaturen kunnen gebruikers hun interieur verlevendigen met elegante armaturen die zowel opvallend als veelzijdig zijn. Of het nu gaat om de lange of korte varianten, of zelfs die met meerdere fittingen, deze vloerlampen voegen een vleugje moderniteit toe aan elke ruimte. De variatie in afwerkingen, zoals DG (Donkergrijs) en BG (Beige), biedt keuzemogelijkheden die aansluiten bij verschillende interieurstijlen en kleurenschema‘s, waardoor personalisatie eenvoudig wordt. Of het nu gaat om het creëren van een gezellige leeshoek of een sfeervolle aankleding van een restaurant, deze nieuwe decoratieve binnenverlichting van LEDVANCE biedt een perfecte combinatie van esthetiek en functionaliteit.

Ontdek LEDVANCE sfeervolle binnenverlichting