6 februari 2023

Nieuw van hansgrohe: duurzame Pulsify douches en Rebris kranen

Met de productlijnen Pulsify en Rebris van hansgrohe kunt u nu in verschillende kleuren de hele badkamer verduurzamen. De Pulsify douches en Rebris kranen bevatten slimme technieken om water én energie te besparen.

Nu extra voordelig!

Een geselecteerd aantal producten van dit nieuwe assortiment is nu tijdelijk extra scherp geprijsd. Ga voor duurzaam en profiteer direct! 

Pulsify

Nu extra scherp geprijsd:

Met Pulsify douches maak je optimaal gebruik van de ruimte. Het assortiment bestaat uit betaalbare douchevarianten met een diameter van 10,5 tot 30 cm en verstelbare straalhoek. Er is keuze uit drie verschillende kleuren: matzwart, matwit of chroom. De verschillende op- en inbouwdouches zijn gemakkelijk te monteren, vaak zelfs op bestaande aansluitingen. 

Rebris

Nu extra scherp geprijsd:

Pulsify douches zijn qua design goed te combineren met Rebris kranen bij de wastafel, het bad en de douche, verkrijgbaar in de oppervlakken chroom of matzwart. Rebris S en Rebris E zijn uniek dankzij de uitgesproken slanke look en de fijne kraangreep. Bijzonder aantrekkelijk is de serie niet alleen vanwege de goede prijs-kwaliteitverhouding, maar ook doordat er veel aandacht is besteed aan duurzaamheid. 

Slimme technieken: CoolStart en EcoSmart+

De duurzaamheid van deze douches en kranen schuilt in de slimme technieken CoolStart en EcoSmart+. Bij mengkranen met die zijn uitgerust met de CoolStart-technologie stroomt in de basisstand alleen koud water uit een mengkraan. Zo helpen de kranen om bewuster met warm water om te gaan. Mengkranen en douches die met de EcoSmart-technologie zijn uitgerust, verbruiken tot wel 60 procent minder water dan traditionele producten.


* De actieprijzen gelden van 6 februari t/m 4 maart 2023.