DE NIEUWSTE PRODUCTEN VAN HANSGROHE: VIVENIS, FINORIS EN PULSIFY

Door hansgrohe
2 juni 2022
hansgrohe

In 2022 komt u in de Nederlandse badkamers niet meer om kleur, energiezuinige oplossingen en waterbesparing heen. Vivenis, Finoris en Pulsify, de nieuwste producten van hansgrohe, gaan mee met deze trends.


 

TU Roadtrip

Benieuwd naar de laatste trends en noviteiten van hansgrohe? Alexander vertelt u graag meer in de onderstaande video!


 

Hansgrohe Vivenis watervalkranen 

Hansgrohe Vivenis is een energiezuinige én waterbesparende kranenserie met zachte brede waterstraal voor bij de wastafel, het bad en de douche. Bijzonder aan deze kraan is, naast het golvende design, de brede watervalstraal die verrijkt wordt met water. Dit is de breedste straal in het hele hansgrohe assortiment tot nu toe. De EcoSmart- en CoolStart- varianten helpen jouw klanten om bewuster met water en energie om te gaan, zonder dat ze dit merken in comfort. Wel zo goed voor het milieu én voor de portemonnee, dus. De techniek, in combinatie met het glooiende design en de verscheidenheid aan hoogtes en kleuren (chroom, mat wit en mat zwart) maakt deze kranenserie een moderne blikvanger in elke badkamer.  

Hansgrohe Finoris uittrekbare kranen

Dezelfde kleuren en toepassingen maar een ander design heeft Finoris. Dit is een keukenkraan, handdouche en wastafelkraan in één. Hij heeft een flexibele uittrekbare slang en twee straalsoorten met temperatuurbegrenzer. De uittrekbare slang geeft veel bewegingsvrijheid, en de EcoSmart varianten verbruiken maximaal 5 liter per minuut. Dit maakt deze kraan niet alleen heel flexibel toepasbaar, maar ook milieubewust. Finoris is verkrijgbaar als inbouw- of opbouw wastafelkraan, douchekraan of voor bij het bad.  

Nieuwe Pulsify thermostaten van hansgrohe

“Hoe kan douchen nóg gebruiksvriendelijker?”. Deze vraag beantwoordt hansgrohe met Pulsify. De doucheserie maakt met zijn compacte ontwerp optimaal gebruik van de ruimte. Dankzij zijn stoere uiterlijk in chroom, mat wit of mat zwart en een straalplaat die is opgebouwd uit straalringen, springt deze budgetvriendelijke douche in elke badkamer in het oog. Met de grote Select-drukknoppen op de thermostaat kunt u zelfs met uw ogen dicht feilloos de zachte PowderRain-straal bedienen. De thermostaat heeft een ingebouwd planchet voor douchebenodigdheden en bij de badthermostaat kunnen jouw klanten de baduitloop opzij draaien als hij niet gebruikt wordt. Dat kan zeker in een kleine badkamer veel ruimte schelen. Dankzij technologieën als EcoSmart en QuickClean is deze doucheserie ook nog eens milieu- en onderhoudsvriendelijk en mag dus niet ontbreken in de badkamer van uw klant. 


 

Ontdek Vivenis, Finoris en Pulsify

Het laatste in sanitair