PHANTOM BLACK: DE NIEUWE KLEUR BINNEN DE GROHE COLORS COLLECTIE

Door GROHE
26 juli 2023
author-image

GROHE breidt de GROHE Colors collectie uit met de toevoeging van de kleur matzwart, genaamd Phantom Black. Hiermee stelt GROHE haar klanten in staat om uit een nog breder scala aan kleuropties te kiezen. Hierdoor kunnen klanten hun badkamer en keuken personaliseren en hun eigen smaak en stijl tot uiting laten komen. Tegelijkertijd garandeert de hoogwaardige afwerking dat klanten langdurig kunnen genieten van de kranen.

grohe-phantom-black-doucheset
grohe-phantom-black-bedieningsplaat

Optimale badkamerervaring

Met de GROHE Colors collectie wordt het gemakkelijker dan ooit om een volledig unieke en gepersonaliseerde badkamer te creëren, helemaal in uw eigen kleur, stijl en afwerking. Van kranen en douches tot aan de bedieningsplaat van het toilet, elke detail kan perfect worden afgestemd. Daarnaast zijn er bijpassende accessoires beschikbaar om de finishing touch aan uw badkamer te geven. De GROHE Colors collectie biedt een scala aan prachtige kleurontwerpen, waaronder SuperSteel (RVS), Cool Sunrise (goud), Warm Sunset (brons), Hard Graphite (antraciet) en nu ook Phantom Black (matzwart).

Duurzame lak-coating

De verwachtingen van consumenten zijn hoger dan ooit, met een grotere focus op design. Ze zoeken naar oplossingen die niet alleen aan hun behoeften op het gebied van functionaliteit en gemak voldoen, maar ook een statement maken op het gebied van design. Bij het kiezen van kranen speelt niet alleen het ontwerp en de tijdloosheid een rol, maar ook de kwaliteit. GROHE besteedt veel aandacht aan de duurzaamheid van de oppervlakken om een hoge kwaliteit en afwerking te garanderen. Dankzij een lak-coating techniek zijn alle producten in de GROHE Phantom Black-serie duurzaam en zeer goed bestand tegen corrosie, kalkaanslag, krassen en vingerafdrukken.

Phantom Black

Phantom Black, verkrijgbaar in alle badkamercategorieën, maakt deel uit van het uitgebreide GROHE Professional assortiment. Of het nu gaat om wastafelkranen, douches, (inbouw)thermostaten, bedieningspanelen (inclusief glanzend zwarte varianten) of accessoires, er is een Phantom Black-optie voor elke behoefte. Daarnaast zijn er ook keukenkranen beschikbaar in Phantom Black.

grohe-phantom-black-kraan
grohe-phantom-black-thermostaat


 

Ontdek GROHE Phantom Black