ABB in de industrie

ABB industriële componenten: betrouwbaar, beschikbaar en veilig

De industrie is de stille motor van de Nederlandse economie. Met de nadruk op stil – want achter de schermen voltrekt zich een voortdurende revolutie. Een revolutie die bedrijven in staat stelt om efficiënter, veiliger, betrouwbaarder en energiezuiniger te produceren. ABB fungeert daarbij als innovatieve technologiepartner die een breed scala aan slimme, veilige en duurzame oplossingen biedt. Oplossingen die de industrie in staat stellen zich te onderscheiden en blijvende meerwaarde te leveren. 

Voedingen – gegarandeerde beschikbaarheid

Zo zorgen de voedingen van ABB voor continuïteit en een betrouwbare stroomvoorziening en garanderen zo de beschikbaarheid van machines. De betaalbare voedingen in vertrouwde ABB-kwaliteit sluiten naadloos aan op andere ABB-componenten in besturings- en verdeelkasten.

Softstarters – stille kracht

Overal in de industrie zetten motoren processen in beweging. Softstarters zorgen daarbij voor het soepel opstarten van de motor om slijtage aan apparatuur, zoals pompen en compressoren te verminderen. Zo dragen de softstarters van ABB bij aan een betrouwbaar en energie-efficiënt productieproces. 

Ty-Rap®-kabelbinders

Ty-Rap®-kabelbinders van ABB bieden de perfecte oplossing voor het binden, bundelen en beheren van kabels. Het complete Ty-Rap-portfolio omvat kabelbinders die voor specifieke toepassingen zijn ontworpen. Lees in deze whitepaper bijvoorbeeld welke voordelen de detecteerbare Ty-Rap biedt. 

Verdelers

ABB biedt een breed pakket verdelers: van hoofd- en onderverdelers tot groepenkasten en verdelers voor elektrische installaties in woningen. De verdelers staan garant voor een optimale beschikbaarheid en betrouwbaarheid. Daarnaast biedt ABB verschillende, merkonafhankelijke oplossingen om uw bestaande verdelers te upgraden naar digitaal. Met die stap naar digitalisering maakt u uw installatie toekomstbestendig.

Schakelaars

ABB’s schakelaars zijn ontworpen voor flexibiliteit en betrouwbaarheid in verschillende applicaties: verdelers voor woningbouw en utiliteit, HVAC, waterpompinstallaties, datacenters en zonne-energie installaties. 

Veiligheidsoplossingen

Veiligheid wordt in de industrie met hoofdletters geschreven. Dagelijks staat ABB machinebouwers en de industrie terzijde met oplossingen om de machine- en voedselveiligheid te garanderen. Oplossingen die onder het motto Engineered by you, samen met klanten worden ontwikkeld. Lees in deze whitepaper bijvoorbeeld hoe machine- en voedselveiligheid door ABB worden gecombineerd.

'BEDRIJVEN IN DE INDUSTRIE MOETEN VOLDOEN AAN DE ENERGIEBESPARINGSPLICHT 2023'

Lees alle artikelen over ABB Industriële componenten