OPPLE HIGHBAY ARMATUREN VOOR SMART INDUSTRIE

Door OPPLE
12 mei 2023
author-image

Maak nu kennis met ons assortiment voor de Industrie. Onze Highbay armaturen zijn een goede vervanging voor traditionele klokarmaturen. Ze zijn robuust en zeer efficiënt. 

Highbay range

Opple LED Highbay Ecomax

U bespaart al snel 80% op uw energiekosten. Onmiddellijk 100% licht bij inschakeling is een ander groot voordeel van LED. Er zijn verschillende wattages verkrijgbaar; van 80W tot wel 230W en lumenpakketten van 10.000 lm tot wel 38.000 lm.

De keuze uit een 60, 90,100 of 60+100 graden bundel en Smart, DALI of statisch geeft u alle flexibiliteit. De Highbay Perfomer is nu ook in de BLE2-versie verkrijgbaar. Deze nieuwe versies bieden verbeterde draadloze communicatie en toekomstbestendig, gestandaardiseerd Bluethooth SIG MEsh-protocol.. Bovendien biedt de Highbay Performer een indrukwekkende efficiëntie van 160lm/W. Door het speciale ontwerp van het optiek zijn er minder armaturen nodig, waardoor u opnieuw een besparing kunt realiseren ten opzichte van uw huidige installatie.

De Highbay Performer is uitgerust met een IP68-koppelstekker voor veilige en betrouwbare aansluiting. Bij de Highbay Ecomax kun je de reflectoren, beugel en IP69 connector bijbestellen als accessoire.

LED Trunking

Opple LED Trunking Performer Basisunit

Het OPPLE lichtlijnsysteem is een extreem snel te installeren systeem en biedt keuze uit vier verschillende bundelhoeken en drie handige bevestigingsmethoden. Monteer de lichtlijnen via een ketting, een in lengte aanpasbare staalkabel (max. 3 meter) of met een montageclip direct tegen het plafond. Door middel van onze online configurator-tool stelt u eenvoudig uw lichtlijn samen.

OPPLE LED Trunking heeft een zeer hoge efficiëntie van 160 lm/W. De installatie is ook eenvoudig dankzij de inklikmontage van de LED-modules en stroomrails. Bovendien zijn er verschillende lensopties beschikbaar, waaronder 60, 90, 120 en BW, waardoor de lichtlijnen Trunking nog veelzijdiger zijn in gebruik.

LED Waterproof

Opple LED Waterproof Ecomax

Een van de succesnummers van OPPLE is de LED Waterproof. Dit waterbestendige armatuur met hoge lichtopbrengst is er in verschillende uitvoeringen. Het meest gekozen product is de Waterproof Performer. De Waterproof Performer is een geavanceerde LED-armatuur die geschikt is voor gebruik in vochtige omgevingen en nu verkrijgbaar is in de BLE2-versies. Met verbeterde draadloze communicatie en een efficiëntie van 150LM/W.

Bovendien is dit armatuur verkrijgbaar als Smart Lighting-oplossing (BLE2), waardoor het nog eenvoudiger wordt om de verlichting aan te passen aan de behoeften van gebruikers. Uitgerust met doorvoerbedrading, speciale PLUS-versie met 2 extra interne doorvoerdraden.

Meer op zoek naar een versie met een iets lagere efficiëntie, dan is de LED Waterproof EcoMax een goede optie. Beschikbaar in 3 lengtes en 6 lumenpakketten, met efficiëntie van 130lm/W, uitgerust met 3x2,5mm2 doorvoerbedrading.

Wil je meer informatie over ons Smart Industrie assortiment, de OPPLE account managers geven je graag een passend advies.

Ontdek OPPLE Highbay serie