ALLESOMVATTENDE HVAC AUTOMATISERINGSOPLOSSING: CLIMAXECO VAN ABB

Door ABB
3 april 2023
ABB

ABB ClimaECO is de allesomvattende HVAC automatiseringsoplossing op basis van KNX. Een ECOsysteem in één oplossing gebaseerd op dé standaard voor het beheer van smart homes en smart buildings.

  

ABB ClimaEco bussysteem

Efficiënte verwarming, ventilatie en airconditioning in één systeem

U regelt het met ABB ClimaECO. De oplossingen van ABB voor ruimte-automatisering zorgen ervoor dat alle functies in een ruimte, zoals verlichting, zonwering, verwarming en koeling zo efficiënt mogelijk worden bediend. Dit is niet alleen kostenefficiënt, maar heeft ook een positief effect op de beleving van de ruimte.

Voordelen

  • Eenvoudig datatransport: ClimaECO is gebaseerd op KNX en heeft een geïntegreerde BACnet-interface. Dit zorgt ervoor dat HVAC oplossingen en andere gebouwbeheerapparatuur op hetzelfde netwerk werken.
  • Kostenreductie: tijdwinst en lagere kosten dankzij eenvoudige planning en integratie.
  • Vereenvoudigde technologie: met ClimaECO is naadloze integratie in overkoepelende gebouwbeheersystemen mogelijk.
  • Energie-efficiëntie: de combinatie van klimaatbeheer per ruimte en centrale HVACautomatisering verlaagt het energieverbruik en zorgt voor efficiëntere planning en efficiënter beheer van gebouwen.
  • Veilige investering: geen single sourcingrisico’s en minder systeemafhankelijkheden, want ClimaECO-oplossingen zijn gebaseerd op open en gestandaardiseerde technologieën.
  • Samenwerking met partners: ABB werkt nauw samen met betrouwbare partijen op het gebied van design, distributie en installatie.

Ontdek ABB ClimaECO