UNIVERSELE IOT-OPLOSSING VOOR MACHINES, INSTALLATIES EN GEBOUWEN

Door Wago
5 november 2021
Wago

UW VERBINDING MET DE DIGITALE WERELD VAN HET INTERNET OF THINGS (IOT)

Cloud Connectivity

It’s all about data: in het verleden werden de technische gegevens van het veld hooguit aan het besturings- en beheerniveau overgedragen. Hier is ondertussen aardig wat verandering in gekomen. Dankzij de moderne informatietechnologie zijn de belangrijkste gegevens van de productie niet meer beperkt tot de klassieke automatiseringspyramide, maar altijd en overal beschikbaar. Enige voorwaarde: aan de technische voorwaarden moet zijn voldaan. De PFC-controllers van WAGO zijn uitgerust met Cloud Connectivity en dragen gegevens aan de WAGO Cloud over - of aan iedere andere MQTT-broker.

#openandeasy: universele IoT-oplossing voor machines, installaties en gebouwen

Met WAGO Cloud kunt u de gegevens van verschillende machines vanaf een centrale locatie verzamelen en analyseren. Hierdoor kunnen WAGO-controllers eenvoudig worden beheerd en gecontroleerd, samen met hun gegevens en toepassingen. WAGO Cloud combineert eenvoud met bruikbaarheid en is zo ontwikkeld dat mensen zonder IT-ervaring er gebruik van kunnen maken

Eenvoudig starten: nu registreren en testen!

Met de WAGO Cloud voorzien wij in een compleet IoT-systeem dat in combinatie met de PFC-controllers en de Control Panels een verbinding met reeds aanwezige of nieuwe machines en installaties mogelijk maakt. U kunt de WAGO Cloud gedurende een periode van 30 dagen gratis testen. U ontvangt 100 licentiepunten van WAGO, die u geheel naar eigen wens kunt gebruiken. Dankzij ons flexibele en eenvoudige licentiemodel heeft u altijd alles onder controle en kunt u de omvang van de functies te allen tijde aanpassen aan uw behoeften.

De WAGO Cloud 30 dagen gratis testen

Ontdek Wago universele IOT-oplossingen