TIL UW STEKERBARE PROJECT NAAR HET HOOGSTE NIVEAU!

Door Adels
6 maart 2022
Adels

Wist u dat Adels Contract en Schnabl gemaakt zijn om te combineren? Hierdoor installeert u uw project nog sneller en netter.

Veel gebruikte combinatie

Adels H-verdeler kunt u makkelijk combineren met de Schnabl ESD of ESV. In grote projecten wordt dit dan ook veelvoudig gebruikt.

Makkelijk bevestigen aan een kabelgoot

Door een speciaal schuifsysteem bevestigt u de Adels stekkers gemakkelijk en snel aan een kabelgoot. Gereedschap is niet meer nodig en zonder veel gedoe legt u een nette installatie aan.

Speciaal voor kleine ruimtes

De Adels H-verdeler biedt naast de combinatie met Schnabl ESD of ESV nog een ander groot voordeel. Door de compacte samenstelling is de verdeler ideaal toe te passen bij installaties waar de ruimte beperkt is, zoals bijvoorbeeld in holle wanden, langs kabelgoten en bij verlaagde plafonds.

Wat kunt u stekerbaar installeren?

  • Verlichting; Dit gebeurt eigenlijk veelal als standaard in de markt. De kabels worden prefab aangeleverd, fabrieksmatig al op maat gemaakt en voorzien van connectoren. De installateur kan ze direct en eenvoudig op de juiste plaats monteren.
  • Kabeldozen; Kabeldozen worden gebruikt voor het voeden van verlichting en bewegingsmelders, maar worden tegenwoordig ook ingezet voor de voeding van wandcontactdozen en andere voedingen vanaf de kabeldozen.
  • Schakelmateriaal; Elke schakelmateriaalfabrikant heeft eigenlijk wel stekerbare oplossingen, van schakelaars tot wandcontactdozen, alles kan plug en play aangesloten worden. Eigenlijk kan er door de gebruikte mechanische en kleurcodering niets meer misgaan.
  • Verdelers; Vergelijkbaar met schakelmateriaal heeft zowat elke fabrikant van groepenkasten en verdeelinrichtingen de mogelijkheid om deze verdelers stekerbaar te leveren.

Projectbegeleiding

Wilt u starten met stekerbaar installeren, heeft u vragen over brandveiligheid of hulp nodig bij het ontwerp van een stekerbare installatie, dan staat Hemmink voor u klaar als adviespartner. Dankzij onze jarenlange ervaring in de installatiewereld, kunnen wij u voorzien van het juiste advies, ook op het gebied van bevestiging (JMV, Schnabl) of functiebehoud.

Ontdek Adels Contract en Schnabl