NIEUW: PSENRADAR VAN PILZ OOK INZETBAAR VOOR ROBOTICATOEPASSINGEN

Door Pilz
4 november 2021
Pilz

     

De veilige radarsensor PSENradar biedt samen met de configureerbare kleine besturing PNOZmulti 2 de optimale oplossing voor de veilige bewaking van beschermde ruimtes onder zware gebruiksomstandigheden zoals stof, vuil, regen, licht, vonken of trillingen. Vanaf nu worden naast buitentoepassingen en gebieden in de hout- en metaalbewerking ook robottoepassingen beveiligd, omdat de oplossing een hogere veiligheidscategorie cat. 3/PL d heeft.

Nieuwe radarsensoren

Voor de beveiliging van robottoepassingen zijn de nieuwe radarsensoren PSEN rd1.2 en de nieuwe verwerkingseenheid PSEN rd1.x I/O PN beschikbaar. Bovendien garandeert de functie "Self Teaching Background" dat er tijdens de werking veranderingen binnen de waarschuwings- of beschermde ruimte kunnen worden aangebracht zonder dat het opnieuw configureren nodig is. Profiteer daarbij van de hogere beschikbaarheid.

Veilige en complete radaroplossing

Het veilige radarsysteem biedt samen met de configureerbare kleine besturing PNOZmulti 2 een veilige totaaloplossing voor de bewaking van beschermde ruimtes – inclusief conformiteitsbeoordeling. Meer interfaces zoals Ethernet en Profisafe maken ook het eenvoudige gebruik in bijvoorbeeld retrofittoepassingen mogelijk.

Uw voordelen:

  • Hogere veiligheidscategorie cat. 3/PL d maakt beveiliging van roboticatoepassingen mogelijk
  • Hoge flexibiliteit dankzij geoptimaliseerde sensoruitlijning en individuele configuratie van          beschermde ruimtes
  • Openheid voor retrofittoepassingen dankzij meer interfaces
  • Alles van één leverancier: totaaloplossing inclusief conformiteitsbeoordeling

 

Ontdek PSENradar