INSTALLATEURS KIEZEN GIRA

Door Gira
15 november 2021
Gira

Gira werkt al meer dan 90 jaar samen met Nederlandse installateurs. Waarom kiezen installateurs tot op de dag van vandaag voor Gira? We spraken met drie bedrijven en zij vertelden ons hun verhaal.

Verscheidenheid aan ontwerpen

Bob Hillebrand van Hillebrand Elektrotechniek is een zelfstandige elektricien uit Leiderdorp. Met meer dan 20 jaar ervaring in elektrische installatie voor renovatie- of nieuwbouwprojecten bedient hij zowel bedrijven als particulieren. 

In het interview vertelt hij over de verscheidenheid aan ontwerpen van Gira, de goede service met de technische hotline en zijn ervaring bij het bezoeken van de fabriek in Duitsland.

Opleidingsmogelijkheden voor medewerkers

Jeroen kramer van J. Kramer Elektrotechniek in Geldrop is eigenaar van een 20-koppig elektronisch installatiebedrijf. Zij installeren alles, van de verlichting tot het complete datasysteem en van de camera tot de brandbeveiliging, voornamelijk in hoogwaardige woongebouwen. In het interview beschrijft hij de tienjarige samenwerking met Gira, de verschillende mogelijkheden in het Gira assortiment en de opleidingsmogelijkheden voor zijn medewerkers. 

'Soort smartphone voor aan de muur'

Wim de Pruis werkt al 29 jaar bij Technisch Installatie Bureau Bakker in Meppel. Met 47 buitendienstmedewerkers verrichten ze installatiewerk door heel Nederland, met de woningbouw als specialisatie. Wim is enthousiast over de producten van Gira en beschrijft de geavanceerde Gira G1 als een 'soort smartphone voor aan de muur'.