INSTALLATEURS KIEZEN GIRA

Door Gira
15 november 2021

Gira werkt al meer dan 90 jaar samen met Nederlandse installateurs. Waarom kiezen installateurs tot op de dag van vandaag voor Gira? We spraken met drie bedrijven en zij vertelden ons hun verhaal.

Bob Hillebrand van Hillebrand Elektrotechniek is een zelfstandige elektricien uit Leiderdorp. Met meer dan 20 jaar ervaring in elektrische installatie voor renovatie- of nieuwbouwprojecten bedient hij zowel bedrijven als particulieren. 

Bekijk de video >>

In het interview vertelt hij over de verscheidenheid aan ontwerpen van Gira, de goede service met de technische hotline en zijn ervaring bij het bezoeken van de fabriek in Duitsland.

Bekijk de video >>

Jeroen Kramer van J.Kramer Elektrotechniek in Geldrop is eigenaar van een 20-koppig elektrotechnisch installatiebedrijf. Zij installeren alles, van de verlichting tot het complete datasysteem en van de camera tot de brandbeveiliging, voornamelijk in hoogwaardigere woongebouwen. In het interview beschrijft hij de tienjarige samenwerking met Gira, de verschillende mogelijkheden in het Gira assortiment en de opleidingsmogelijkheden voor zijn medewerkers.

Bekijk de video >>