GET THE JOB DONE RIGHT

Door Weidmuller
5 november 2021
Weidmuller

Maak tijd de succesfactor

Duidelijke planningsprocessen, korte voorbereidingstijden, efficiënte bekabeling en snelle inbedrijfstelling.

Get The Job Done Right

Maak tijd de succesfactor

Duidelijke planningsprocessen, korte voorbereidingstijden, efficiënte bekabeling en snelle inbedrijfstelling: Met meer dan 5.000 PUSH IN aansluitoplossingen breng je snelheid in processen en meerwaarde in projecten.

Bereik je doel sneller: met PUSH IN-verbindingsoplossingen

De efficiëntie van paneelmontage hangt nauw samen met de  hoeveelheid bedrading. Componenten met PUSH IN technologie reduceren de verbindingstijd tot 50%. U hoeft alleen maar de geleider tot aan de aanslag in het klempunt te steken en u krijgt een veilige en gasdichte verbinding - zonder gereedschap.

Of u nu een planner, ontwikkelaar, paneelbouwer of design engineer bent: Weidmüller's PUSH IN technologie, die zich al een miljoen keer bewezen heeft, brengt u het snelst tot perfecte werkresultaten.

     

Uw voordelen

Bespaar tijd

In vergelijking met conventionele veertechniek aansluitingen wordt de verbindingstijd met de PUSH IN technologie tot 50% verkort. Tijd die u nu beschikbaar heeft voor andere belangrijke taken.

Verlaag kosten

Van planning tot installatie en onderhoud: De PUSH IN technologie vereenvoudigt vele taken rondom aansluitingen: maakt ze sneller, veiliger en dus zuiniger.

Toekomstbestendig

PUSH IN-aansluitoplossingen garanderen een langdurige betrouwbare aansluiting en zijn optimaal te gebruiken met automatische bedradingsmachines.

Snelle bedrading. Maar wel veilig

Bij PUSH IN aansluitingen wordt de geprepareerde ader eenvoudig ingestoken voor een betrouwbare, trilling bestendige en gasdichte verbinding. Met het bedienen van de geïntegreerde pusher kan de ader worden losgehaald.

Ontdek Weidmuller PUSHIN