EVOSIGNAL DE NIEUWSTE EVOLUTIE IN SIGNALISATIE

Door Werma
10 juni 2021
Werma

De juiste signalering kiezen hangt af van de soort toepassing en de omgeving. Dankzij EvoSIGNAL is het vinden van de juiste signalisatie nog nooit zo eenvoudig geweest. Slechts drie formaten – mini/midi/maxi - en tal van specifieke montageadapters dekken vrijwel elk toepassingsgebied.

Tot nu toe was het kiezen van het juiste toestel vaak een uitdaging en complex vanwege het groot aantal beschikbare varianten. Dankzij EvoSIGNAL heeft u nu een pasklaar antwoord. Met deze oplossing is het vinden van de juiste signalisatie namelijk eenvoudiger dan ooit!

In slechts enkele stappen wordt u naar het juiste product geleid. De WERMA producten zijn verkrijgbaar in 3 maten (mini/midi/maxi) en zowel akoestisch als optisch en combineerbaar beschikbaar. Dankzij de uitgebreide keuze aan kleuren, lichteffecten, tonen en montagebeugels dekt dit toestel alle toepassingsgebieden. Een modulaire, eenvoudige en duidelijk gestructureerde signalisatie maakt van EvoSIGNAL de nieuwe standaardoplossing op het gebied van signaleringstechnologie.

Stel uw ideale combinatie samen met de EvoSIGNAL configurator

Ontdek Werma Signalisatie