CLEANSIGN – SIGNAALZUIL VOOR CLEANROOMS & FOOD INDUSTRY

Door Werma
1 oktober 2021
author-image

In de chemische, farmaceutische en voedingsindustrie worden hoge eisen gesteld aan hygiëne.

De WERMA CleanSIGN signaalzuil is speciaal ontwikkeld en gecertificeerd voor gebruik in cleanrooms, hygiënische ruimten, farmaceutische- en voedingsmiddelenindustrie. De signaalkolom verzekert maximale veiligheid in deze omgevingen door het risico op contaminatie te beperken.

Het hygiënisch design met conisch aflopende helling van 30 graden heeft geen oneffen oppervlakken, groeven, verhoogde of verzonken elementen waardoor vloeistoffen en bijtende schuimen kunnen afglijden en snel kunnen afvloeien. De behuizing van de CleanSIGN is gemaakt van polyamide, een speciale kunststof die voedselveilig is en bestand is tegen agressieve reinigingsmiddelen en hogedruk waterstralen.

De signaaltoren heeft een IP 67/69K beschermingsgraad en een Fraunhofer IPA-goedkeuring. Het toestel voldoet aan luchtzuiverheidsklasse 1 volgens DIN EN ISO 14644-1 voor cleanroom toepassingen en voedselproductie toepassingen. De zeven kleuren en lichteffecten zijn afzonderlijk instelbaar en het is mogelijk een geïntegreerde geluidsmodule te activeren.

De CleanSIGN signaalzuil, een toestel dat zekerheid en veiligheid biedt.

Ontdek Werma CleanSIGN – Signaalzuil voor Cleanrooms & Food Industry