ALLES OMVATTENDE OPLOSSINGEN

Door CAME
18 augustus 2021
CAME

De sterkte van CAME? De mogelijkheid om een totaaloplossing te bieden voor elk type automatisering en beveiliging! Binnen- of buitenoplossingen, residentieel of industrieel.

Residentieel

Bij Came bestel je niet enkel de automatisatie om je hek of poort mee aan te sturen, ook voor de hele bediening ervan kan je bij ons terecht. De meest gekende en klassieke vorm van besturing blijft nog altijd het handzendertje, maar je kan het jezelf nog gemakkelijker maken. Laat bijvoorbeeld je poort via Bluetooth opengaan wanneer je met je gsm in de buurt komt, zo hoef je niet eens de handen vrij te maken. Via de Came applicatie op de smartphone kan je ook via daar je poort openen, ook al ben je zelf niet thuis. Handig om de buurvrouw binnen te laten die de katten komt eten geven terwijl je op vakantie bent, toch?

Industrieel

Naast het aanbod voor toepassingen in de industriële sector, zoals slagbomen, draaikruizen of verzinkbare palen, is een grote troef de combineerbaarheid met onze toegangscontrole. Via het ACS01 toegangscontrole systeem stel je nauwkeurig voor elke gebruiker of groep de toegangsrechten in, al dan niet bepaald via een kalender of scenario’s. Deze scenario’s bieden ook de mogelijkheid om acties automatisch te laten uitvoeren. Bijvoorbeeld: tijdens de openingsuren van de winkel blijft het schuifhek op de parking geopend. Dit sluit zichzelf nadat de laatste gebruiker op het einde van de dag de parking heeft verlaten.

Het grote voordeel van dit ACS01 toegangscontrolesysteem? Het is helemaal PLUG & PLAY en volledig via een webpagina te beheren en te bedienen. Hierdoor heb je overal waar internet is toegang tot het platform dat je site regelt, je hoeft niet ter plaatse te zijn.

Binnenoplossingen

Zowel voor de residentiële als de industriële sector biedt Came binnen- en buitenoplossingen aan. Misschien zijn intercom- of domoticasystemen hier het eerste wat in ons opkomt wanneer we het over controle van binnenuit hebben, maar ook draaikruizen of speedgates zijn hier helemaal op hun plaats. Deze controleren de voetgangersdoorgang en zijn eenvoudig te plaatsen – en weg te nemen in het geval van tijdelijke oplossingen.

Buitenoplossingen

De toegang kan je buiten, zowel voor voertuigen als voor personen, beperken met hekken of poorten, slagbomen, verzinkbare palen of roadblockers. Came biedt zelfs oplossingen in volledige parkingsystemen. Al deze oplossingen zijn op zich of via een toegangscontrole systeem te bedienen.

Ontdek Came alles omvattende oplossingen