DUCOBOX ECO: DE SLIMSTE VENTILATIEWARMTEPOMP VAN EUROPA

Door Duco
9 juli 2020
author-image

Een ventilatiewarmtepomp die energiezuinig is, warmte terugwint én minimaal geluid produceert. Dat is de DucoBox Eco. Een duurzame oplossing om een woning te voorzien van verwarming, ventilatie én warm tapwater.

DucoBox Eco voor zowel verwarming als warm tapwater

De DucoBox Eco zorgt voor ventilatie en gebruikt de afgevoerde ventilatielucht als duurzame warmtebron voor verwarming en warm tapwater in een woning. Deze energie wordt vooral geput uit de ventilatieretourlucht, maar kan ook gecombineerd worden met de buitenlucht.

De DucoBox Eco ventileert op natuurlijke wijze en haalt de verder benodigde energie uit de buitenlucht. Wat de DucoBox Eco onderscheidt van andere warmtepompen is een gepatenteerde 2-zonesturing (dag en nacht). Door vraagsturing in deze unit te integreren, heeft de ventilatiewarmtepomp een maximale energiezuinigheid (A+) en een minimaal geluidsvermogen

Hybride óf all-electric

Een bijkomend voordeel van de DucoBox Eco is de flexibele opbouw. En die flexibiliteit gaat erg ver. Zo kunt u de DucoBox aan een cv-ketel of buffervat koppelen (of aan beide). Maar ook een all-electric oplossing is mogelijk.

Bekijk hoe de DucoBox Eco werkt in deze video

7 redenen om te kiezen voor de DucoBox Eco