OVERSTAPPEN OP EEN WARMTEPOMP? PAK DIE KANS MET DE ULOW-E2 RADIATOR

Door Radson
25 september 2020
author-image

De ULOW-E2 radiator van Radson biedt nog bij de allerlaagste watertemperaturen het gewenste warmtecomfort. Deze radiator werkt met zowel stralingswarmte als convectie (door middel van geïntegreerde ventilatoren). Wil uw klant overstappen op een warmtepomp? Dan is de Ulow-E2 zeer geschikt.

Overstappen op warmtepomp

Wil uw klant overstappen op een warmtepomp? Dan kiest uw klant voor verwarmen op zeer lage temperatuur (bijvoorbeeld regime 35°/30°C). Vloerverwarming is daarbij een logische keuze omdat u met traditionele radiatoren onvoldoende vermogen haalt bij een lage temperatuur.

Voldoende warmtecomfort bij lage temperatuur

De Ulow-E2 van Radson is een ultra lage temperatuur radiator, die op 35°/30° wél voldoende warmtecomfort garandeert, en dus ook garant staat voor een uitstekend rendement of COP (coëfficiënt of performance) voor de warmtepomp. Het 'summer breeze effect' zorgt er daarbovenop voor dat ook frisse lucht kan circuleren. De Ulow-E2 kan dus ook in de zomer handig van pas komen en voor duurzame verkoeling zorgen.

Combineer vloerverwarming met radiatoren

Dankzij de Ulow-E2 van Radson werkt u bovendien met één watertemperatuur waarin zowel vloerverwarming als radiatoren worden gecombineerd. Zo geniet uw klant van de flexibiliteit en reactiesnelheid van een radiator, én van alle voordelen van vloerverwarming. Verder betekent dit voor u een hoger installatiegemak en een minder hoge investering voor de gebruiker in de hydraulische installatie.