DE NIEUWE WALLBOX PULSAR MAX

Door Wallbox
26 april 2023
Wallbox

Sneller, slimmer en eenvoudiger laden van elektrische voertuigen. Pulsar Max is de nieuwste generatie slimme lader van Wallbox. De lader heeft de laatste hardware architectuur, chipset en Wallbox software gekregen die installatie snelheid, toepassingsmogelijkheden en gebruiksgemak verbeteren.

Gemakkelijke installatie

Nieuw en eenvoudig te installeren ontwerp vermindert de installatietijd en -kosten. De behuizing en constructie met een separate bevestigingsplaat is zo ontworpen dat de installatie aanzienlijk vlotter en comfortabeler kan worden gerealiseerd.

Krachtig, snel en economisch laden

De Wallbox Pulsar Max kan tot 22 kWh laden. Dat is 8x sneller dan via het stopcontact. Belangrijk in deze tijd van hoge energietarieven is dat de piektarieven eenvoudig kunnen worden vermeden door de mogelijkheid laadsessies vooraf in te plannen. Zoals gebruikelijk bij alle Wallbox laders is er een ondersteuning om optimaal gebruik te maken van zonne-energie. In de full-green modus kan een auto in stand-alone opstelling 100% met behulp van zone-energie worden geladen.

Regen- en stofbescherming

Perfect voor installatie binnen of buiten, met een krasbestendige matte afwerking. De behuizing voldoet aan de IP55 en IK10 normering.

Ultrasnelle geavanceerde CPU

Hoge verwerkingssnelheden en toekomstbestendige software die in/house ontwikkeld is special om te laden.

Verbeterde powersharing

De Pulsar Max biedt een verbeterde powersharing, met een mogelijkheid om tot 100 laders op hetzelfde cirquit aan te sluiten. MyWallbox backend software voor de aansturing van powersharing en geavanceerd gebruikersmanagement is gratis. Vanzelfsprekend wordt ook OCPP ondersteuning geboden, zodat zonder problemen kan worden gekozen voor een andere backend oplossing.

Veiligheid

De Pulsar Max voldoet aan de Europese regelgeving en is door een onafhankelijk testbureau gevalideerd.