SAMEN MET ATAG MEER INSTALLEREN IN MINDER TIJD

Door ATAG
1 juli 2023
ATAG

Veel nieuws vanuit Lichtenvoorde: Een aanvullend dealermodel met uitgebreid dienstenpakket voor de installateur én een nieuwe serie split warmtepompen. Lees hier hoe deze ontwikkelingen jou als installateur gaan helpen.

Aanvullend ATAG Dealermodel

ATAG Groen Dealer

ATAG GreenDealer,  dat is de nieuwe naam voor de duurzame ATAG Dealer. Dé dealer, die precies weet hoe je een warmtepomp installeert en hier al veel ervaring mee heeft opgedaan. De GreenDealer is een uitbreiding op het bestaande ATAG Dealer netwerk en bevat zowel huidige SelectDealers als nieuwe installateurs, die veel werken met duurzame verwarmingsoplossingen. De ATAG GreenDealers krijgen vanuit ATAG de meest uitgebreide ondersteuning bij het adviseren, installeren en onderhouden van duurzame verwarmingsoplossingen. 

ATAG ComfortDiensten

Meer installeren in minder tijd, daar zorgt ATAG voor met ATAG ComfortDiensten: het meest uitgebreide dienstenpakket dat ATAG Dealers ondersteund voor, tijdens en na het installeren van een warmtepomp. Met ATAG inbedrijfstelling wordt de installateur op locatie of via het internet ondersteund bij het inbedrijfstellen van de warmtepomp. Hierdoor is de eindgebruiker verzekerd van een optimaal ingestelde installatie. Na het installeren biedt ATAG ComfortConnect monitoring op afstand. Hierbij wordt de installatie periodiek gemonitord om problemen vroegtijdig te signaleren, soms zelf voordat de installatie dit zelf aangeeft. Hierdoor worden daadwerkelijke storingen en onnodige servicebezoeken voorkomen. Wanneer wordt gekozen voor ATAG ComfortConnect+ wordt de periodieke monitoring uitgebreid met inbedrijfstelling op afstand, zo is de eindgebruiker gedurende de hele gebruiksduur verzekerd van een optimaal werkende installatie.

Vijf jaar ATAG ComfortGarantie op een warmtepomp

Maximale zekerheid bieden aan de eindgebruiker met verlengde garantie: bij afname van ATAG ComfortConnect+ kan dat. Het is namelijk mogelijk de standaard garantie op een warmtepomp uit te breiden naar vijf jaar ATAG ComfortGarantie. Zoals de naam al zegt verzekert ATAG ComfortGarantie de eindgebruiker van optimaal comfort!

ATAG Energion S warmtepomp

Naast de bestaande ATAG Energion M monoblock warmtepomp heeft ATAG nu ook een split warmtepomp in het assortiment. Deze nieuwe serie lucht/water-warmtepompen bestaat uit zowel hybride als all-electric toestellen. De eerstgenoemde is bestemd voor bestaande woningen in de vervangingsmarkt van cv-ketels. De all-electric toestellen bestaan uit twee typen: De Compact en de Plus, waarbij de Compact een vloerstaand model is met een geïntegreerde boiler van 180L.

De buitendelen zijn qua afmetingen en performance gelijk aan de huidige monoblock toestellen. De brutoprijzen zijn in lijn met de huidige Energion M monoblock toestellen.  

De Energion S is beschikbaar in de vermogensrange 4, 5,en 8kW en inmiddels te bestellen bij Technische Unie. Op termijn komen de 12 en 15kW vermogens ook in split uitvoering beschikbaar.

Ontdek ATAG assortiment