REPARATIESERVICE UNIS GROUP

Door Technische Unie
22 april 2022
author-image

Onze toekomst is circulair, daar zijn we het over eens. De industrie verbruikt ruim dertig procent van het totale energieverbruik in Nederland. Dat moet anders. 

Naast het toepassen van energiebesparende maatregelen, kunt u de levensduur van uw machinepark verlengen door onze circulaire reparatie- en revisieservice in samenwerking met UNIS Group.

Duurzame reparatieservice

In samenwerking met UNIS Group biedt Technische Unie een kwalitatieve en circulaire reparatieservice aan om de levensduur van uw industriële apparatuur te verlengen.

Uitgebreide voorraad nieuwe en gebruikte elektronica

Staat uw machine stil vanwege een defect onderdeel en is reparatie niet mogelijk? Investeren in nieuwe elektronica is een snelle en gemakkelijke oplossing, maar niet altijd de beste. Een nieuw onderdeel past vaak minder goed in een oudere machine, wat voor ongemakken kan zorgen. Omdat UNIS Group beschikt over een uitgebreid assortiment aan reserveonderdelen, hoeft u niet te investeren in een nieuw onderdeel. Dit is niet alleen goedkoper, maar zorgt ook voor een betere connectie met uw machine.

Merkonafhankelijk

Als specialist op het gebied van industriële elektronica kan UNIS Group - geheel merkonafhankelijk - uw defecte elektronica volgens de hoogste kwaliteitsnormen reinigen, repareren en testen. De vakkundige technici repareren op componentniveau en om de snelheid van het reparatieproces te bewaken, hebben we meer dan 35.000 verschillende componenten op voorraad. Ze testen gerepareerde en gereviseerde elektronica in het unieke testcentrum met meer dan 300 verschillende testopstellingen. Zo weet u zeker dat de elektronica volledig operationeel functioneert. U ontvangt tot 2 jaar garantie op reparaties en verkopen.

Alle voordelen op een rij:

  • Merkonafhankelijk 
  • Vaste prijzen (50% goedkoper dan nieuwprijs)
  • No-cure, no-pay regeling
  • Gemak en duidelijkheid

Aan de slag

Ook de levensduur van uw machinepark verlengen met duurzame, circulaire producten? Dat kan! Download de reparatiebon en stuur het defecte onderdeel op.