NIEUWE GENERATIE LEDVANCE DAMP PROOF GEN 2

Door Ledvance
17 mei 2021
Ledvance

LEDVANCE introduceert de nieuwe generatie Damp Proof armaturen. Veelzijdiger, efficiënter, meer vermogen, meer rendement en een betere lichtkwaliteit – Damp Proof Gen 2 heeft het allemaal.

LEDVANCE introduceert de Damp Proof Gen 2 armaturen in On/Off, versies voor lichtmanagement (DALI) en met geïntegreerde noodverlichtingsfunctie (EM). De vochtbestendige armaturen hebben een toegenomen energie-efficiëntie tot 135 lm/W. Daarnaast zijn er nu versies met een lichtstroom van 8000 lm en zelfs 11000 lm voor toepassingen met zeer hoge plafonds. En er zijn meer lichtkleuren om uit te kiezen met een warme 3.000K toegevoegd aan de bestaande 4.000K en 6.500K. Bovendien is de lichtkwaliteit ook merkbaar verbeterd. Het flikkerpercentage ligt nu onder de 10% en de kleurconsistentie op 4 SDCM.

HUPPE

In de 5x Throughwiring versie is doorvoerbedrading 5x2,5mm² reeds geïnstalleerd. De DALI uitvoering heeft een geïntegreerde, hoogwaardige DALI-2 driver voor lichtmanagement. De Emergency versie is voorzien van geïntegreerde noodverlichtingsfunctie volgens EN 60598-1: 2015 en EN 60598-2-22: 2014. Met de meegeleverde voorbedrade driver en accu voor noodverlichtingsfunctie is montage heel eenvoudig.

HUPPE
HUPPE

Damp Proof Gen 2 wordt geleverd in 2 lengten: 1200 en 1500 cm, en in vele verschillende versies die een uitstekend lichtrendement leveren in een robuuste (IK08) en vochtbestendige (IP65) behuizing van polycarbonaat. Dankzij de in de armatuurafdekking geïntegreerde LED module is er geen ESD-risico. De armaturen zijn zeer eenvoudig en snel te installeren. Het aanpassingsbereik voor de montageklemmen is zo groot, dat bestaande montagegaten vaak nog kunnen worden gebruikt. De inbegrepen veelzijdige montage‑ en ophangaccessoires maken montage nog flexibeler. En de gereedschapsvrije stroomaansluiting en snel te openen roestvrij stalen bevestigingen besparen tijd en gedoe.

De LEDVANCE Damp Proof Gen 2 armaturen zijn ideaal voor toepassingen in parkeergarages, industriële- en opslagfaciliteiten, stoffige ruimtes en werkplaatsen. Ze hebben een levensduur van 70.000 uur (L70@ 25°C) en worden geleverd met een garantie tot vijf jaar.

Ontdek LEDVANCE damp proof gen 2