ALLE TOOLS VOOR DATACOMMUNICATIE

Door Technische Unie
30 september 2020
author-image

Vanuit onze rol als technische totaalleverancier reikt onze dienstverlening verder dan het leveren van hardware en advies op maat. Gebruik onderstaande tools en overzichten om uw werk gemakkelijker te maken!

Kabel Configurator

Met behulp van deze kabelconfigurator doorloopt u een aantal keuzes en vindt u snel en gemakkelijk het juiste type kabelverbinding. Vervolgens gebruik u de productspecificatie als technische basis om uw individuele kabel volgens uw specificaties te configureren.

Patchvelden Configurator

De patchveldenconfigurator van Metz gebruikt u om eenvoudig uw patchpanelen te configureren en als prefab te bestellen.

Excelerator Configurator

Vooraf geteste kabeloplossingen zijn snel te configureren met deze gemakkelijk te gebruiken configurator van excel. De Excelerator helpt u om de gewenste kabels met connectoren samen te stellen met behulp van een ontwerptekening.

Selectiehulp Datakabels

Deze selectiehulp helpt u om gemakkelijk de juiste datakabels van Draka te vinden. De toepassingen, eigenschappen en artikelnummers worden getoond.

Productzoeker Glasvezelconnectoren

Dit overzicht helpt u om snel de juiste glasvezelconnectoren van Radiall te vinden. De koppelingssystemen, fibertypes, mechanische duurzaamheid en bedrijfstemperaturen worden getoond.

Radiall Data Cabling Systems overzicht

Dit document is een snelkeuzekaart om de juiste componenten voor verschillende toepassingen uit te zoeken. Op de RDC gecertificeerde netwerken wordt door Radiall 25 jaar systeemgarantie gegeven.