De nieuwe, betaalbare Geberit AquaClean Alba douchewc

Door Geberit
4 juni 2024
Geberit

Het is tijd voor een revolutie in de badkamer. Reinigen met water op het toilet is schoon, efficiënt en nu bereikbaarder dan ooit. AquaClean Alba, de nieuwste douchewc van Geberit, brengt eenvoudig extra comfort en hygiëne in huis.

Daarnaast heeft Geberit de spoeltechniek en installatie geoptimaliseerd van het Acanto wandcloset. 

TU Roadtrip 2024

Daniëlle Oudenampsen van Geberit vertelt meer over het AquaClean Alba douchewc. 

Optimaal comfort en hygiëne

De nieuwe AquaClean Alba ziet eruit als een normale wc, waarbij de technische eenheid onzichtbaar is en zich in de keramiek bevindt. Dit conventioneel ogende toilet biedt echter optimale frisheid en hygiëne tegen een kleine meerprijs.

Naast de unieke WhirlSpray-douchestraal en de zeer stille en bijzonder effectieve TurboFlush-spoeltechnologie biedt de AquaClean Alba een eenvoudig te reinigen wandcloset vanwege het randloze ontwerp, water op lichaamstemperatuur, een automatisch ontkalkingsprogramma en een afstandsbediening, inclusief wandhouder.

Eenvoudig bediend

De AquaClean Alba doet zijn werk perfect en zorgt voor een aangenaam, verkwikkende en effectieve reiniging van het onderlichaam met water op lichaamstemperatuur. De belangrijkste douchefuncties kunnen comfortabel worden bediend met de gebruiksvriendelijke afstandsbediening en extra functies zijn beschikbaar via de Geberit Home-app.

Voor iedereen en voor elke situatie

Geberit AquaClean Alba is geschikt voor bijna alle bouwsituaties. De standaard aansluitmaterialen van Geberit zorgen ervoor dat de douchewc compatibel is met alle installatiesystemen, Geberit Monolith sanitairmodules en het Geberit AquaClean designpaneel.

Dankzij AquaClean Alba is de stap van een normale wc naar een douchewc voor iedereen, zowel voor de particulier, als voor hotels, wooncomplexen, kantoorgebouwen of cruiseschepen haalbaar.

Eenvoudig geïnstalleerd

De Easy Fast Fix bevestigingstechnologie van de douchewc maakt de installatie nog eenvoudiger.

TU Roadtrip: Sanitair-, verwarmings- en klimaattrends

Benieuwd naar de actuele ontwikkelingen en noviteiten van 2024 op het gebied van sanitair, verwarming en klimaat? Laat u inspireren door leveranciers die erover vertellen tijdens de TU Roadtrip!

Ontdek Geberit AquaClean Alba