TU ROADTRIP: SANITAIR-, VERWARMINGS- & KLIMAATTRENDS

Door Technische Unie
31 mei 2022
author-image

Benieuwd naar dé trends van 2022 op het gebied van sanitair, verwarming en klimaat? Laat u inspireren door 8 leveranciers die erover vertellen tijdens de TU Roadtrip. En dit jaar doen we de TU Roadtrip op de fiets! 

We laten u tijdens deze roadtrip het gloednieuwe Inspiratiecentrum Smart Building zien, dat in maart geopend is. In het Inspiratiecentrum kunnen bezoekers zien, ervaren en beleven welke slimme en duurzame oplossingen er zijn voor retail, zorg, hotels, kantoren en scholen. Zo krijgt u een impressie van ons mooie Inspiratiecentrum én bent u op de hoogte van aantal trends!

Bekijk onderstaande video's en klik door voor meer informatie

Hansgrohe

In 2022 komt u in de Nederlandse badkamers niet meer om kleur, energiezuinige oplossingen en waterbesparing heen. Vivenis, Finoris en Pulsify, de nieuwste producten van hansgrohe, gaan mee met deze trends. 

Duravit

Ook bij Duravit zitten ze niet stil. Maak kennis met de No 1. en de Soleil by Starck serie, dé noviteiten van 2022. André vertelt u er graag meer over in bovenstaande video. 
 

Villeroy & Boch

De Loop & Friends en ViCare collectie zijn vernieuwd! En daarmee heeft Villeroy & Boch maar liefst drie noviteiten dit jaar: Loop & Friends wastafels, Loop & Friends acrylbaden en de ViCare barrièrevrije badkameroplossing. 


 

Geberit

Geberit FlowFit is het innovatieve aanvoer- systeem dat het perfecte installatieproces mogelijk maakt. Het toilet van de toekomst is het Geberit ONE wandcloset, deze wc combineert design en functionaliteit op baanbrekende wijze. Thomas vertelt u er graag meer over in de video. 

Grundfos

Grundfos MIXIT is een innovatief all-in-one mengcircuit voor verwarmings- en airconditioningsystemen waarmee de installatie- en inbedrijfstellingstijd tot wel 50% korter is. Met slechts 2 componenten is de optimale menggroep snel en eenvoudig te bouwen. 

Grohe

Het hergebruiken van materialen in een product is een slimme aanpak voor het wereldwijde afvalprobleem en de groeiende schaarste van grondstoffen. Dit circulaire model vormt de basis voor het Cradle to Cradle ontwerpconcept waarmee GROHE aan de slag is gegaan.


 

S&P

Met de nieuwe serie SILENT DUAL badkamerventilatoren zet Soler & Palau (S&P) een nieuwe standaard. Ook deze nieuwe serie biedt uiteraard een reële opvoerhoogte, en is toch de stilste in zijn soort: 26,5 dB(A). Arjan vertelt u er graag meer over in de video. 

LoooX

LoooX staat voor stoer, robuust en een tikkeltje verrassend. Met deze collectie creëren we het woonkamergevoel in de badkamer. De collectie bestaat onder andere uit eikenhouten badkamermeubels, stijlvolle badkamerspiegels, baden, handige accessoires en meer.