TU ROADTRIP: SANITAIR-, VERWARMINGS- & KLIMAATTRENDS

Door Technische Unie
28 juni 2023
author-image

Benieuwd naar dé trends van 2023 op het gebied van sanitair, verwarming en klimaat? Laat u inspireren door leveranciers die erover vertellen tijdens de TU Roadtrip!

TU Roadtrip 2023

Ook dit jaar wordt de TU Roadtrip weer een feestje! We toeren door heel Nederland en gaan op bezoek bij 10 leveranciers. Welke noviteiten hebben zij te laten zien? Onder het genot van een heerlijk kopje koffie van onze barista vertellen zij ons er alles over. U kunt de komende tijd elke week een video verwachten met daarin de  nieuwste producten, innovaties en trends per leverancier. Bent u al benieuwd?


 

hansgrohe

hansgrohe is niet langer fabrikant van enkel kranen en douches. Voortaan kunt u ook voor spiegels, keramiek en badkamermeubels bij het sanitairmerk terecht.
 

Wavin

De Wavin Tigris familie is compleet met de komst van Tigris MX. Dit axiale perssysteem is een aanvulling op het al bestaande assortiment aan fittingen voor multi-layer buissystemen.

Geberit

De ontwikkelaars van Geberit hebben het Geberit Acanto wandcloset nader bekeken en opnieuw een aantal belangrijke functies verbeterd: waaronder het spoelvermogen.


 

Remeha

Remeha introduceert nu de Tzerra Ace-Matic, een revolutionaire cv-ketel met een elektronisch, zelf-instellend gas/luchtsysteem. Een toestel dat geschikt is voor een koppeling met een hybride warmtepomp. 
 

Duravit

Duravit laat verschillende noviteiten zien: de nieuwe douchewc Starck F Pro naar ontwerp van Philippe Starck, de vernieuwde Ketho badmeubelen genaamd Ketho.2
en de luxe segment badkamerserie Zencha.
 

Grundfos

Wist u dat u de SOLOLIFT2 in een mum van tijd kan installeren, inbedrijfstellen en onderhouden? Weinig werk en geen vieze handen! De SOLOLIFT2 is speciaal ontworpen om afvalwater in particuliere woningen te verwerken onafhankelijk van de bestaande afvoer.


 

Viega

Het in samenwerking met installateurs ontwikkelde voorwandsysteem Viega Prevista onderscheidt zich door een geringer aantal installatie-onderdelen waarmee alle mogelijke inbouwsituaties mogelijk zijn.
 

Nefit Bosch

Naast de vertrouwde EnviLine, heeft Nefit Bosch een nieuwe serie split luchtwarmtepompen: de Compress 3400i AWS. Een brede range, zowel hybride, als
all-electric, met een hoge COP, een concurrerende prijsstelling en veel installatie- en onderhoudsgemak.

GROHE

GROHE voegt de kleur matzwart, Phantom Black, toe aan de GROHE Colors collectie. Hiermee biedt GROHE haar klanten een nog uitgebreider palet aan kleurkeuzes aan. Klanten kunnen zo hun eigen smaak en stijl kiezen voor in hun badkamer en keuken. 


 

Radson

Unisenza biedt efficiënte vloerverwarming en -koeling dankzij een complete, geïntegreerde oplossing die net zo eenvoudig te installeren als te gebruiken is. Met elke thermostaat kunt u zowel de verwarming als de koeling regelen.