TU ROADTRIP: SANITAIR-, VERWARMINGS- & KLIMAATTRENDS

Door Technische Unie
3 juni 2024
Technische Unie

Benieuwd naar de actuele ontwikkelingen en noviteiten van 2024 op het gebied van sanitair, verwarming en klimaat? Laat u inspireren door leveranciers die erover vertellen tijdens de TU Roadtrip!
 

TU Roadtrip 2024

Waar we vorig jaar een Roadtrip maakten langs alle leveranciers, komen zij dit jaar gezellig naar ons toe. We ontmoeten elkaar in Inspiratiecentrum Smart Building in Utrecht, waar zij ons hun laatste noviteiten en actuele ontwikkelingen laten zien. Met 8 leveranciers belooft het wederom een feestje te worden!

 


 

Bekijk alle video's en doe inspiratie op!

Duravit

Naast de compacte douche-wc SensoWash® D-Neo, is ook het Shower System Shelf 1050 douchesysteem een recente toevoeging in het assortiment van Duravit. André vertelt u er graag meer over in bovenstaande video. 
 

Remeha

Met een brede lijn hybride warmtepompen biedt Remeha haalbare en betaalbare oplossingen voor zowel aardgas als CO2-reductie in bestaande bouw en renovatieprojecten. Rick vertelt u er graag meer over in bovenstaande video. 
 

Viega

Viega biedt met het Viega Smartpress-systeem een innovatie op het gebied van kunststof leidingsystemen. Een systeem voor gas, water én verwarming met optimale doorstroming, minimale drukverliezen en beproefde materialen. 
 


 

GROHE

De vernieuwde GROHE Tempesta handdouche heeft een nieuw design en slimme functies gekregen die het product nog strakker en functioneler maken. De Tempesta 110 past in iedere badkamer vanwege de keuze uit verschillende designs.

Radson

Ontdek de perfecte balans tussen comfort, duurzaamheid en energie-efficiëntie met Radson’s ultralage temperatuur radiator, Ulow-E. Dit model is speciaal ontworpen met het oog op verwarming met hernieuwbare energiebronnen, zoals warmtepompen in gedachte.

Aalberts

De Apollo ProFlow inregelafsluiters zijn een belangrijke factor in het streven naar duurzaamheid doordat ze energieverbruik optimaliseren, systeemprestaties verbeteren, flexibiliteit bieden en onderhoudskosten verminderen.


 

Geberit

Het is tijd voor een revolutie in de badkamer. Reinigen met water op het toilet is schoon, efficiënt en nu bereikbaarder dan ooit. AquaClean Alba, de nieuwste douchewc van Geberit, brengt eenvoudig extra comfort en hygiëne in huis.

Nefit

De Compress 5800i AW van Nefit Bosch is de stilste en meest duurzame warmtepomp die er is. Geschikt voor gewone radiatoren en voorzien van het natuurlijke koudemiddel R290, met veel voordelen.