SANITAIRID VOORJAAR 2020 IS UIT!

Door Technische Unie
1 mei 2020
Technische Unie

De voorjaarseditie 2020 van SanitairID is uit. Hét blad voor de professional in luxe sanitair. De eerste circulaire badkamer van Nederland. Hoe ziet dat eruit? De switch van Sphinx naar Geberit; wat betekent dat voor u? SanitairID informeert en inspireert. Mis deze editie niet!

In deze SanitairID:

nHow Amsterdam RAI-hotel

In deze editie vertellen wij u ook graag over één van onze grote projecten: niet alleen in geld, maar vooral in complexiteit. Voor het 650 kamer tellende NHow Amsterdam RAI-hotel mocht Technische Unie het sanitair en het technisch materiaal voor de verkoelings-, verwarmings- en waterinstallaties leveren. Dit zorgde voor logistieke uitdagingen, waarbij wij de extra service konden bieden waar we bekend om staan. Benieuwd? Lees het complete verhaal.

Creatieve totaaloplossingen voor de badkamer

Die extra service bestaat ook uit het leveren van totaaloplossingen voor de badkamer. Onze leverancier LoooX creëert een woonkamer gevoel in de badkamer door onder andere decoratieve verlichting toe te voegen. Zo krijgt u een hele creatieve, leuke en speelse setting. Laat u inspireren! Meer LoooX inspiratie

SanitairID voorjaar 2020 bekijken!