ONTDEK DE LAATSTE TRENDS IN SANITAIRID NAJAAR 2020

Door Technische Unie
8 oktober 2020
author-image

De afgelopen maanden waren voor iedereen vreemd. Evenementen werden afgelast, we hebben onze vrije tijd op een andere manier ingevuld en we werkten voornamelijk vanuit huis. Omdat mensen veel meer tijd thuis door brengen, ontstaat er een behoefte om de woning te verfraaien en comfort toe te voegen. Hierdoor zien we dat de vraag naar mooie oplossingen toeneemt. Lees verder en ontdek de fraaiste oplossingen in SanitairID najaar 2020.

In deze SanitairID:

Geen beurzen, toch trends!

Technische Unie is niet alleen uw leverancier voor producten, maar ook voor nieuws en inspiratie. In het item ‘We missen de beurzen’ zetten wij de belangrijkste noviteiten van deze periode op een rij. Deze informatie en meer vindt u ook terug op ons nieuwe Inspiratieplatform Sanitair.

Klanten met onwerkelijke verwachtingen? Zo maak je ze toch blij!

In deze SanitairID vertelt showroomadviseur Remco de Bos hoe hij dromen van klanten vertaalt naar mooie, comfortabele en realistische badkamers. Nu we meer tijd doorbrengen in en rond het huis worden we meer bewust van de hoeveelheid drinkwater die we op een dag verbruiken. Het kan echt minder, zonder in te boeten op comfort.

Water besparen anno 2020

Op pagina 6 legt duurzaamheidsexpert Willem Peeters uit welke water­besparende oplossingen er anno 2020 zijn. Met dit inzicht kunt u de klant adviseren in zijn behoefte om spaar­zamer om te gaan met het gebruik van drinkwater.

Zó handig is domotica

Naast duurzaamheid is ook toekomst­bestendig wonen een belangrijk thema. In deze editie nemen we u mee in de situatie van Gemma. Gemma is visueel beperkt. Zij kan langer thuis blijven wonen doordat Jarno Vrielink en Bastiaan Gerritsen een totaaloplossing hebben geïnstalleerd. Met hulp van domotica kan zij meer genieten van haar huis, dat is voorzien van alle gemakken. Gemak staat niet alleen voorop voor eindgebruikers, maar ook voor u als showroomhouder of installateur.

Wat gebeurt er na de bestelknop?

Commercieel specialist Rini Knoll geeft een inkijkje in de wijze waarop we leveringen aanpassen op de behoeften van onze klant. Een goed voorbeeld zijn de Retail+ artikelen die speciaal gekit worden en voorzien van 1 artikelnummer.

SanitairID najaar 2020 lezen