SANITAIRID NAJAAR 2019 IS UIT!

Door Technische Unie
1 november 2019
Technische Unie

Begin november 2019 verscheen de najaarseditie van SanitairID, hét blad voor de professional in luxe sanitair.

In deze SanitairID:

Kwaliteit van Nederlandse bodem

Ze waren al succesvol met de de Easy Drain douchegoten. LoooX Bathrooms in Deventer speelt continue in op de markt, met nieuwe ideeën. Slimme opbergmogelijkheden, op maat gemaakte meubels of spiegels met ledverlichting: ze maken en bedenken alles zelf.
Neem een exclusieve kijk in de LoooX productieruimte.

Flinterdunne PVD-coating

Door zijn afstotende eigenschappen weer een PVD-coating allerlei soorten vuil, lelijke druppels, kalkaanslag en zelfs bacteriën. Hoe dat precies werkt, een PVD-coating aanbrengen op een kraan of ander badkamerelement? Hansgrohe-experts geven PVD-coating uitleg!

Toekomst van showrooms

Hoe toekomstbestendig is de showroom? Gaan mensen nog wel écht winkelen met al die online aanbieders op de markt? Bekende trendwatchers Paul Moers en Charles Borremans delen hun (rooskleurige) analyse met u

Nederland wordt rainproof

Stortbuien en droogte: het weer wordt steeds extremer in Nederland. Dat vraagt om passende 'rainproof' maatregelen. Regentonnen, groene dakeninfiltratieoplossingen en regenwatersystemen zijn de toekomst. Eindgebruiker én installateur; wij helpen graag om tot een goede oplossing te komen.

Lorem ipsumLorem ipsum Lorem ipsumLorem ipsum

SanitairID najaar 2019 lezen