GEBERIT WC PACKS

Door Geberit
23 april 2021
author-image

Kiezen voor een Geberit WC Pack is kiezen voor eenvoud. Eenvoudig kiezen door het brede assortiment. Eenvoudig kopen door de handige meeneemverpakking. En eenvoudig installeren door de innovatieve techniek Easy Fast Fix (EFF3).

Eenvoudig kopen

Met de Geberit WC Packs heeft de installateur altijd de optimale combinatie van closet en zitting, voor een scherpe prijs. En dat alles in één handige meeneemverpakking. Het closet en de zitting sluiten naadloos op elkaar aan en de installateur staat dus nooit meer bij een klant met de verkeerde combinatie.

Eenvoudig kiezen

Geberit maakt kiezen makkelijk. Er is een Geberit WC Pack voor elke wens en in elke prijsklasse. De Geberit WC Packs zijn verkrijgbaar in 10 varianten: Geberit WC Pack 280, 280 Rimfree®, Geberit 300 Rimfree®, Geberit Renova, Geberit Renova Rimfree®, Geberit Renova Compact Rimfree®, Geberit iCon Rimfree®,Geberit iCon Rimfree® met EFF3 bevestiging, Geberit iCon Rimfree®, KeraTect® (EFF3) en iCon Compact Rimfree®.

Eenvoudig installeren

Met de innovatieve bevestigingstechniek – Easy Fast Fix (EFF3) – maakt Geberit het installeren van een closet super eenvoudig! De Geberit iCon Rimfree® WC pack is door één installateur moeiteloos te monteren. De nieuwe, gepatenteerde Easy Fast Fix (EFF3) bevestigingstechnologie maakt het mogelijk het closet direct helemaal tegen de muur te schuiven. Via de gaten aan de bovenzijde van het keramiek kunnen de moeren dan simpelweg met een inbussleutel aangedraaid worden. Het closet wordt daarmee stevig tegen de muur aangetrokken. Vervolgens wordt de zitting met bevestigingspennen op het keramiek gelegd en worden de bevestigingspunten aan de bovenzijde aangedraaid. 

Het laatste van Geberit

Meer artikelen
Meer artikelen