PIPELIFE MASTER3PLUS; VOOR ELKE UITDAGING EEN PASSEND SYSTEEM

Door Pipelife
4 september 2023
author-image

Het Pipelife Master3Plus innovatieve binnenrioleringsysteem is ontwikkeld om te voldoen aan de strengste eisen op het gebied van kwaliteit, geluidsisolatie en levensduur. Een robuust en geluidsarm PP systeem dat makkelijk en snel te installeren is.

Uitgebreide Master3Plus-assortiment

Dankzij het uitgebreide Master3Plus-assortiment is er voor elk gebouw en voor elke uitdaging een passend systeem samen te stellen. De betere meters maak je dan ook met ons complete binnenrioleringsysteem. En dankzij de unieke samenstelling is Master3Plus niet alleen de stilste, maar ook het lichtste binnenrioleringsysteem op de markt. Dit maakt installeren een stuk eenvoudiger, zonder in te boeten op kwaliteit, stijfheid en robuustheid.

Snelle en eenvoudige montage

Master3Plus garandeert een snelle en eenvoudige montage. De blauwe afdichtingsring voorkomt per ongeluk uitdrukken of verschuiving, zelfs wanneer de buis niet optimaal is afgezaagd of schuin wordt ingestoken. Montage met minimale fysieke inspanning dus. En of je voorkeur nu uitgaat naar mof/spie of volledig gemofte hulpstukken, de Master3Plus-connecties sluiten altijd direct waterdicht af met een superieure lekdichtheid. Buizen en hulpstukken kun je simpelweg in elkaar schuiven. Je hoeft dus niets te lijmen of te zagen, wat zorgt voor minder afval én minder kosten. De geluiddempende Master3Plus bevestigingsbeugels maken het binnenrioleringsysteem compleet. Deze beugels zijn van grote invloed op het dempen van contactgeluid en zijn daarom voorzien van een geluiddempende inlage met brede versterkingsrand.

Lekker stil

Stille afvoer is een randvoorwaarde bij nieuwbouwprojecten en een belangrijke toegevoegde waarde voor vastgoed, zeker voor de gebouwgebruikers. Master3Plus reduceert het geluid op effectieve wijze, zoals aangetoond door Peutz (Nederland) en het Fraunhofer Instituut (Duitsland). De resultaten overtroffen de eisen voor geluidsisolatie van technische installaties in gebouwen. Daarmee voldoe je dus altijd ruimschoots aan de eisen van Bouwbesluit. 

Eenvoudig aanpassen en hergebruiken

Master3Plus is volledig remontabel. En is dus ook ideaal voor aanpassingen, reparaties, uitbreidingen en huisvestingsprojecten met een tijdelijk karakter. Het systeem heeft een levensduur van meer dan vijftig jaar en is volledig te recyclen. Perfect inzetbaar dus voor duurzaam en circulair bouwen.

Ontdek ons volledige assortiment

Pipelife produceert een divers programma PVC en PP buizen en hulpstukken om vuil- en hemelwater in en rondom huizen, woongebouwen en bedrijfspanden af te voeren. Alle producten kenmerken zich door betrouwbaarheid, veiligheid, gemak en installatiesnelheid. Voor elk project en voor iedere vakman is er altijd een slim en compleet assortiment beschikbaar.  
 
Meer weten? Check pipelife.nl/master3plus of bekijk hier ons assortiment bij de Technische Unie.

Ontdek Pipelife Master3Plus serie