GROHE breidt assortiment zwarte kranen verder uit

Door GROHE
13 mei 2024
GROHE

De matzwarte kleur binnen sanitair is nog altijd onverminderd populair. Vorig jaar introduceerde GROHE al de matzwarte Phantom Black afwerking voor badkamer- en keukenkranen. Nu breidt GROHE die collectie nog verder uit en doet een nieuwe matzwarte kleur zijn intrede: Matte Black.

Designbewuste Badkameroplossingen

Consumenten worden steeds designbewuster. Ze zijn op zoek naar badkameroplossingen die niet alleen voorzien in hun behoeften op het gebied van gemak en functionaliteit, maar waarmee ze ook een designstatement kunnen maken. Met de nieuwe kleuren Phantom Black en Matte Black geeft GROHE consumenten en professionals een zorgvuldig samengesteld palet om hun creativiteit tot uitvoering te brengen. Tegelijkertijd kunnen ze er zeker van zijn dat ze lang van hun badkamer kunnen genieten dankzij de oppervlaktekwaliteit.

Matte Black en Phantom Black

Matte Black is de ideale economische keuze voor dagelijks gebruik thuis. Dankzij de duurzame GROHE poedercoating technologie, overtuigt Matte Black met een geavanceerde weerstand tegen corrosie, verbleken en krassen. Phantom Black is de meer geraffineerde optie. Dankzij een lak-coating techniek zijn alle GROHE Phantom Black producten duurzamer en beter bestand tegen corrosie, verbleken en krassen. Daarnaast heeft Phantom Black een mattere uitstraling en is beter bestand tegen zichtbare vingerafdrukken. Ze hoeven dus minder vaak gereinigd te worden en zijn gemakkelijk te onderhouden - ook perfect voor horecaomgevingen.

De nieuwe Matte Black en Phantom Black kleuren zijn verkrijgbaar in alle badkamercategorieën, inclusief kranen, douches, thermostaten en accessoires, om te zorgen voor een gecoördineerd designconcept dat lang meegaat.

Ontdek GROHE Phantom Black