DYSON AIRBLADE WASH + DRY: KRAAN EN HANDDROGER IN ÉÉN

Door Dyson
16 mei 2023
author-image

De innovatieve Dyson Airblade Wash + Dry handdroger, geïntegreerd in een sensor-gestuurde kraan, droogt de handen in 14 seconden met HEPA-gefilterde lucht. Het multifunctionele ontwerp bespaart ruimte en voorkomt dat water op de vloer.

Duurzaamheid

De Dyson Airblade Wash + Dry handdroogkraan droogt handen in 14 seconden, wat het milieu aanzienlijk minder belast dan andere methoden. Er is minder energie nodig en de ecologische voetafdruk is verkleind, waardoor de CO2 besparing in vergelijking met papieren doekjes oploopt tot 79%. De waterstroom is geoptimaliseerd van 4l/min tot 1,9l/min en deze wordt enkel geactiveerd wanneer de handen onder de kraan worden gehouden. Hierdoor wordt er 80% water bespaard t.o.v. conventionele kranen.

Schoon en hygiënisch

De Dyson Airblade Wash + Dry is sensorgestuurd, zowel de kraan als de geïntegreerde handdroger werken volledig touch-free. De lucht die gebruikt wordt om het water met 550 km/h van de handen te schrapen, is gereinigd met een HEPA-filter waardoor 99,95% van eventuele bacteriën uit de lucht worden verwijderd. Mede hierdoor voldoet de Wash + Dry aan strikte hygiëne eisen en is het product ook HACCP gecertificeerd voor gebruik in de voedselindustrie.

Kostenbesparing

De operationele kosten voor de Dyson Airblade Wash + Dry liggen gemiddeld rond de €34 per jaar. Ter vergelijking: kosten voor papieren handdoekjes en katoenen rollen liggen vaak tussen de €0,01 en €0,05 per droogbeurt. De Wash + Dry kost daarmee tot wel 98% minder dan (papieren) handdoekjes. Aanvankelijk lijkt papier goedkoper, maar naast de kosten per droogbeurt komen er substantiële kosten bij voor onderhoud, bijvullen, opruimen en afvoeren.

Geluid

De Dyson Airblade Wash + Dry is de laatse jaren sterk geoptimaliseerd, o.a. resulterend in een 39% stillere operatie ten opzichte van de voorgaande variant. Deze reductie is gerealiseerd door een nieuwe afstelling van de motor welke nu minder lucht aanzuigt. Ondanks de geluidsreductie is de snelle droogtijd van 14 seconden behouden gebleven, dit maakt het een van de stilste jet-handdrogers in de markt, uitermate geschikt voor kantooromgevingen.

Onderhoudsvrij

In de praktijk is de Dyson Airblade Wash + Dry vrijwel 100% onderhoudsvrij. Aangezien het een geïntegreerde handdroogoplossing boven de wasbak is, is er ook geen aparte droogoplossing aan de muur meer nodig. Naast dat dit een enorme ruimtebesparing tot gevolg heeft, betekent het ook dat er nooit meer water op de grond terecht komt.

  • De Wash + Dry komt in drie verschillende configuraties, hiermee geschikt voor de meeste type wasbakken
  • Hygiënische droogprestatie in 14 seconden door HEPA filter
  • 5 jaar garantie

Ontdek Dyson Airblade™ Wash + Dry