DANSANI MIDO +: FUNCTIONEEL DEENS BADKAMERDESIGN

Door Dansani
31 mei 2022
author-image

Eenvoudig en snel een fraai badmeubel samenstellen voor zowel kleine als grote badkamers is zo gedaan met onze meubelserie Mido+. 

Gebruik de ruimte, ook in kleine badkamers

Deens design, een overzichtelijk assortiment, leverbaar in zes kleuren en twee dieptes en een aantrekkelijke prijs. Dat zijn de kenmerken van de Dansani Mido+ serie.

Door de uitgebreide keuze in wastafels van sanitairporselein kunt u werkelijk iedere klant van dienst zijn. Of u nu gaat voor een breedte van 50 cm of 120 cm met 2 kommen, een diepte van 36 cm of 45 cm, Mido+ is geschikt voor iedere badkamer van klein tot groot. De wastafels zijn leverbaar in glanzend wit, matwit en antraciet sanitairporselein. 

Functioneel Deens design

Functioneel en mooi, dat is waar Deens design voor staat. Een meubel moet er niet alleen fantastisch uitzien, maar ook veel functionele binnenruimte bieden. In een Dansani badmeubel past eenvoudig meer dan u voor mogelijk houdt.

Ze zijn beschikbaar in zes kleuren, waaronder drie houtstructuren voor de natuurlijke uitstraling. Voor de wat strakkere uitstraling is er matwit en matgrijs of een hoogglans witte afwerking.

Zijn de standaard meegeleverde beugelgrepen niet naar wens? Dan kunt u kiezen uit 8 verschillende grepen in 4 verschillende kleuren zoals zwart, messing, wit of Inox.

De keuze in spiegels en spiegelkasten is ruim waarbij gekozen kan worden voor geïntegreerde ledverlichting of led-opbouwverlichting (matzwart of chroom). Uiteraard voldoen alle Dansani spiegels en spiegelkasten aan de beschermingsgraad IP44, waarmee een hoge mate van veiligheid gewaarborgd is.

Benut de ruimte optimaal

Extra opbergruimte biedt Dansani Mido+ in de vorm van een aantal hoge kasten van 30 of 40 cm breedte met optioneel de mogelijkheid om een wasmand te plaatsen. Meer opbergruimte nodig maar weinig plek in de badkamer? Denk dan aan de ondiepe bovenkasten uit het assortiment. Met een hoogte van 70 cm en een diepte van slechts 17 cm passen deze kasten perfect boven een inbouwreservoir en bieden meer dan voldoende ruimte voor alle toiletbenodigdheden.

Dansani Mido+ maakt met functionele accessoires de keuze extra aantrekkelijk. Oplaadbare led-binnenverlichting geschikt voor iedere lade of kast, een zelfklevende vergrootspiegel (5x vergrotend) of overloopringen voor de wastafel in zwart, messing of wit, passend bij de grepen of bij de door u uitgezochte kranenserie.

Dit artikel is eerder verschenen in SanitairID voorjaar 2022