ZO DOE JE DAT: NIEUWE VLOERPUT IN EEN HANDOMDRAAI

Door Aquaberg
18 februari 2021

Bij renovatiewerkzaamheden wordt over de badkamervloer een nieuwe tegelvloer gelegd. Probleem daarbij is dat de vloerput te laag komt te zitten. De Aquaberg renovatieput is dé oplossing voor dit probleem

Niet meer hakken en breken

Om het hoogteverschil bij renovatie op te vangen, zal een installateur een nieuwe vloerput moeten plaatsen waarbij gehakt en gebroken wordt. Maar door dit hak- en breekwerk, kunnen ongewild lekkages ontstaan. Aquaberg heeft daarom speciale renovatieputten ontwikkeld die over de bestaande vloerput geplaatst worden zodat deze problemen niet optreden. Aquaberg maakt het u als installateur graag gemakkelijk! Daarnaast zorgt de renovatieput van Aquaberg voor een aanzienlijke kostenbesparing omdat het tijdrovende hakken en breken niet nodig is. 

Compleet met twee reukafsluiters

Aquaberg heeft de meest complete renovatieput van Nederland. Geleverd in een handige blisterverpakking met twee kunststof reukafsluiters van ø 60 en ø 76 millimeter, zodat u altijd de juiste reukafsluiter bij de hand heeft. De reukafsluiter kan op de gewenste hoogte worden afgezaagd. Met een renovatieput is iedere installateur, tegelzetter of ZZP’er in staat om de werkzaamheden eenvoudig uit te voeren. 

Stapsgewijs naar een nieuwe vloerput

Nadat u het kunststof of RVS frame uit de verpakking heeft gehaald brengt u siliconenkit of MS polymeerkit aan op de onderzijde van het frame. Vervolgens plaatst u de flens van het frame in de tegellijm. U neemt het RVS rooster uit de verpakking en bepaalt welke reukafsluiter past en bevestigd deze aan het rooster. Dit kan zonder gereedschap. Bepaal de hoogte van de reukafsluiter en zaag deze eventueel op de juiste hoogte af. Plaats na het tegelen het rooster in de renovatieput, verwijder het speciedeksel en de beschermfolie van het RVS rooster. Zo eenvoudig is het om de renovatieput met reukafsluiter te plaatsen!

Uit één stuk diepgetrokken RVS

Aquaberg staat bekend om haar hoogwaardige productiemethoden. Zo is de RVS renovatieput uit één stuk diepgetrokken. Hierdoor ontstaan er geen gevoelige lasnaden en bent u verzekerd van een zeer duurzame en waterdichte oplossing. De renovatieput met reukafsluiter is ook leverbaar met een kunststof frame. De keuze is aan u. Het zeer uitgebreide assortiment renovatieputten van Aquaberg heeft voor vele situaties een passende renovatieput. Mét of zonder reukafsluiter. 

Voordelen Aquaberg renovatieput met reukafsluiter

  • Geen hak- en breekwerk
  • Altijd de juiste reukafsluiter bij de hand
  • Aanzienlijke kostenbesparing
  • Zeer eenvoudig te installeren
  • Voor iedere situatie een oplossing

Aquaberg renovatieput met reukafsluiter