ONTDEK DE BAANBREKENDE VLOERPUTTEN VAN AQUABERG

Door Aquaberg
4 januari 2021
Aquaberg

De 2030 serie zorgt voor een perfecte, snelle en duurzame installatie. Het doordachte, innovatieve voegframe maakt daarbij hét verschil door in de optimale voegbreedte en de perfecte tegelhoogte te voorzien.

Maak kennis met de 2030 serie van Aquaberg

Onderhoudsafdelingen zijn vaak druk met niet goed afgedichte of geïnstalleerde vloerputten. Op de lange termijn leidt dit tot lekkages. Een goede afdichting van een vloerput kost echter veel tijd en is alleen besteedt aan de vakman. Tenminste, voordat Aquaberg de 2030 serie introduceerde. Want deze serie maakt het mogelijk om vloerputten snel en makkelijk waterdicht af te dichten. En dat is uniek! Maak kennis met de nieuwste installatietechnologie van Aquaberg.

Aquaberg

Genomineerd voor de VSK awards

Het eenvoudig installeren en perfect afdichten van vloerputten uit de 2030 serie van Aquaberg is mogelijk dankzij het innovatieve voegframe. Dit voegframe geeft de juiste voegbreedte en tegelhoogte op een presenteerblaadje. Installeren van een waterdichte vloerput wordt hiermee kinderspel. “Een simpele oplossing voor een groot probleem”, aldus de jury van de VSK Awards. Niet voor niets was de 2030 serie genomineerd voor een VSK Award.

“Deze vloerput is bedacht en ontworpen in samenwerking met een bouwbedrijf en afdichtingsspecialist en is perfect geschikt voor het sneller uitvoeren van badkamerrenovaties op duurzame wijze”, aldus Evert van den Berg (oprichter Aquaberg). Naast het voegframe is de 2030 serie tevens uitgerust met een aantal andere Aquaberg innovaties: een horizontale en verticale verstelbaarheid van de put, kant-en-klare bezanding en uitrusting met een flens voor minimale kans op lekkage.

Aquaberg 2030 serie vloerput