PLAFOND- EN SPIEGELARMATUREN

Door Technische Unie
4 oktober 2022
Technische Unie

Met plafondarmaturen creëert u een basisverlichting in ruimtes waar inbouwspots geen optie zijn. Door de diverse (licht)kleuren en armatuurvormen kun u elke gewenst stijl of sfeer realiseren. De combinatie met de juiste spiegelverlichting maakt het lichtbeeld compleet.

Om de zonnepanelen in onze webshop te bekijken dient u ingelogd te zijn.

 

SLV

Zones en IP-waarden

Gaat u verlichting plaatsen in een vochtige ruimte zoals de badkamer? Aangezien water en elektriciteit niet goed samengaan, is het van belang om rekening te houden met de verschillende zones en bijbehorende IP-waarden. De IP-waarde van een armatuur geeft de bescherming tegen vocht aan. Deze waarde speelt daarom een grote rol bij de keuze voor de juiste badkamerverlichting.Lichtadviseur

Elk cluster van verkoopkantoren heeft zijn eigen lichtadviseur. De lichtadviseur inventariseert uw wensen, gaat, -op uw verzoek- met u mee naar de eindklant én zoekt in ons brede assortiment naar de juiste oplossing voor uw lichtplan. 

Neem contact op met de lichtadviseur bij u in de beurt en maak direct een afspraak voor het maken van een lichtplan op maat. 

Ontdek ons aanbod badkamerverlichting