GROHE WASTAFELKRANEN

Door Technische Unie
24 juni 2022
author-image

GROHE wastafelkranen combineren prijswinnend design met de beste materialen en de nieuwste, toonaangevende technologie. Elke GROHE serie biedt een ruime keuze aan kranen die passen bij de nieuwste stijlen, persoonlijke voorkeuren en ieder budget.

Voordelen GROHE wastafelkranen

  • Kiezen voor GROHE betekent kiezen voor kwaliteit en uitstekende service
  • Indrukwekkende verscheidenheid aan installatie- en stijltypes, geschikt voor vrijwel elke toepassing. Inclusief ééngreepsmengkranen, sensorkranen, wandgemonteerde kranen, 2-gats wastafelkranen, 3-gats wastafelkranen, en nog veel meer
  • Een combinatie van toonaangevende technologieën zorgt ervoor dat de wastafelkraan gegarandeerd lang perfect zal werken

GROHE kranen staan bekend om de soepele bediening. Als je de temperatuur verandert glijdt de ene keramische schijf moeiteloos en met absolute precisie over de andere. De kraan reageert dankzij GROHE SilkMove direct op je bewegingen en blijft dat zijn hele levensduur doen.

Producten met EcoJoy, zoals de Eurosmart wastafelkraan, zijn speciaal ontworpen om zowel water- als energieverbruik te verminderen. GROHE-technologie brengt het waterverbruik met ruim 50% terug en zorgt toch voor een perfecte waterstroom.

Het gebruik van de StarLight technologie op het oppervlak van onze kranen zorgt ervoor dat ze hun prachtige glans jarenlang behouden. De afwerking van onze producten is ontworpen om extreem bestand te zijn tegen vuil en tot tien keer beter bestand te zijn tegen krassen, waardoor ze extra duurzaam én gemakkelijk te onderhouden zijn.

GROHE is A-merk in wastafelkranen

Het merk GROHE vindt haar oorsprong in 1936, toen Friedrich Grohe als grondlegger zijn naam aan de organisatie gaf. Inmiddels is GROHE ‘s werelds toonaangevende leverancier van kranen en douches. De merkwaarden van GROHE zijn technologie, kwaliteit, design en duurzaamheid die samen “Pure Freude an Wasser” bieden. Kiezen voor GROHE wastafelkranen betekent de keuze voor zekerheid. Duits perfectionisme vormt de basis voor de kranen van GROHE.

 

Ontdek ook