GROHE THERMOSTAATKRANEN

Door Technische Unie
24 juni 2022
author-image

Een thermostaatkraan mag niet ontbreken in de badkamer van nu. Het biedt je een stukje veiligheid, comfort en waterbesparing. GROHE’s thermostaatkranen zijn ontworpen met de meest gevoelige thermometer ter wereld in gedachten: de huid. 

Voordelen GROHE thermostaatkranen

  • Kiezen voor GROHE betekent kiezen voor kwaliteit en uitstekende service
  • GROHE thermostaatkranen zorgen voor optimale veiligheid en maximaal comfort
  • Een uitgebreid stijlenscala zorgt ervoor dat GROHE douche- en bad thermostaatkranen passen bij diverse ontwerp- en installatievereisten
  • Een combinatie van toonaangevende technologieën zorgt ervoor dat de thermostaatkraan gegarandeerd lang perfect zal werken

Hardlopers

De absolute hardlopers in het assortiment zijn de GROHE Grohtherm 1000 en de Grohtherm 1000 Performance series. Beide series zijn uitgerust met de veilige GROHE CoolTouch technologie om te voorkomen dat de buitenkant van de kraan te heet wordt. De Grohtherm 1000 heeft ergonomisch gevormde metalen grepen, de Grohtherm 1000 Performance heeft ergonomische kunststof grepen met kartelstructuur voor extra grip. Aan duurzaamheid is ook gedacht: de GROHE EcoButton helpt tot 50 procent water te besparen tijdens het douchen.

GROHE is A-merk in thermostaatkranen

Het merk GROHE vindt haar oorsprong in 1936, toen Friedrich Grohe als grondlegger zijn naam aan de organisatie gaf. Inmiddels is GROHE ‘s werelds toonaangevende leverancier van kranen en douches. De merkwaarden van GROHE zijn technologie, kwaliteit, design en duurzaamheid die samen “Pure Freude an Wasser” bieden. Kiezen voor GROHE wastafelkranen betekent de keuze voor zekerheid. Duits perfectionisme vormt de basis voor de kranen van GROHE.

 

Ontdek ook