EASY DRAIN R-LINE: MOOI ÉN PRAKTISCH

Door Easy Drain
1 april 2021
author-image

De badkamer is tegenwoordig echt een plek om tot rust te komen. Wij snappen wel waarom! Tegenwoordig kun je echt alle kanten op wat betreft de badkamerinrichting. Dat geldt ook voor het kiezen van de douchegoot. Heeft u wel eens gedacht aan de Easy Drain R-Line?

Ter plaatse in te korten

De Easy Drain R-line is niet alleen functioneel, maar ook mooi vormgegeven. Deze douchegoot met subtiele helling heeft een model voor zowel wand- als vrij in de vloer installatie. De R-line is verkrijgbaar in verschillende standaard lengtes. Extra handig: de drain kan ter plekke worden ingekort! Beide varianten (wand als vrij in de vloer) zijn leverbaar in standaard lengtes van 70, 80, 90, 100 en 120 cm. 

100% waterdichtheid

De Easy Drain R-Line is voorzien van ons Water Protection System (WPS). Met ons voorgemonteerd waterdicht doek bieden wij 10 jaar garantie op elke installatie. WPS is een eenvoudig te installeren en veilig te monteren afdichtingssysteem voor douchegoten en afvoerputten. Dit systeem bestaat uit een flexibel en waterdicht membraan dat is verbonden met de roestvrijstalen flens van de doucheafvoer. Zodoende wordt lekken, ten gevolge van foutieve installatie of ongunstige omstandigheden, uitgesloten.

Meer weten?

Bekijk dan deze bijbehorende video! In deze webinar vertelt Project Manager Jeroen Kruit er alles over. Ook vertelt hij u meer over hoe je deze douchegoot kun inkorten. Enjoy! 

Ontdek R-Line van Easy Drain