CERATHERM T25 – EEN DAGELIJKSE BRON VAN ENERGIE

Door Ideal Standard
1 juni 2021
author-image

De nieuwe bad- en douchethermostaat Ceratherm T25-serie van Ideal Standard combineert een fraai design met extra aandacht voor duurzaamheid, veiligheid en installatiegemak.

Aangedreven door de verborgen intelligentie van een innovatieve nieuwe FirmaFlow® Therm-schijftechniek, zijn alle modellen in de nieuwe Ceratherm T25-collectie van binnenuit ontworpen om ervoor te zorgen dat ze iedere dag de best mogelijke betrouwbaarheid, veiligheid en duurzaamheid bieden.

Na meer dan 50 jaar, toen de eerste keramische schijfcartridge was uitgevonden en een revolutie teweeg bracht in de badkamerervaring, heeft Ideal Standard nu voortgebouwd op deze expertise en zijn R&D-capaciteit met de introductie van de thermostatische cartridge, FirmaFlow® Therm. De cartridge zorgt ervoor dat de Ceratherm T-reeks een ongeëvenaarde efficiëntie biedt, ook bij zeer veelvuldig gebruik.

Met een gestroomlijnd ontwerp en verstelbare fittingen, kunnen Ceratherm T-bad- en douche mengkranen snel en eenvoudig op bijna elke locatie worden geïnstalleerd, met systemen die voorgekalibreerd zijn en direct uit de doos kunnen worden gemonteerd. Omdat alle fittingen in eigen huis worden geproduceerd, is Ideal Standard in staat om het hele productieproces van begin tot eind te beheersen, zodat het product lang na installatie blijft presteren met minimale onderhoudsvereisten.

Alle modellen in de serie zorgen voor een soepele bediening en nauwkeurige controle over de waterstroom en temperatuur, waarbij gebruikers hun gewenste niveaus vooraf kunnen instellen voor optimaal comfort. De verhoogde knop zorgt voor extra grip en controle.

Om het hoogste veiligheidsniveau voor alle gebruikers te garanderen, zijn alle modellen standaard voorzien van Cool Body-technologie. Cool Body werkt als een beschermend schild: in de thermostaat wordt de warmwaterstroom omgeven door koud stromend water om ervoor te zorgen dat de bedieningselementen en het kraanlichaam ten aller tijden koel aanvoelen.

De geïntegreerde bedieningselementen van Ceratherm T verminderen ook de verspilling van water en energie, waarbij de FirmaFlow® Therm ervoor zorgt dat de gewenste temperaturen veel sneller worden bereikt, terwijl een eco-instelling de stroom met de helft beperkt, zonder in te leveren op de prestaties. Dankzij de vooraf ingestelde temperatuur en het thermostatische mechanisme dat de doorstroming constant houdt, gaat er geen druppel water verloren.

Het assortiment omvat een verscheidenheid aan modellen. Ceratherm T25 douchethermostaat kan ook deel uitmaken van de steeds populairder wordende omstelmengkraan douches, met een hoofdregendouche en handdouche met een verplaatsbare muurbeugel voor extra veelzijdigheid. Door de verstelbare beugel kunnen bestaande gaten worden afgedekt tijdens de installatie, terwijl de strakke vorm armaturen verbergt voor een naadloze afwerking, waardoor de collectie perfect is voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten.

Ontdek Ideal Standard bad- en douchethermostaatkranen van Ceratherm T25-serie