TECHNISCHE UNIE EN DETREMMERIE LANCEREN TU'NLIMITED

Door Detremmerie
1 maart 2021
Detremmerie

TU’nlimited is een meubellijn, die volkomen voldoet aan de actuele wensen van de consument. Het profiel als handgreep is sober en praktisch. Deze collectie is leverbaar in mat en glanzend wit, maar ook in Wengé fineer, Greige oak en Vintage oak.

Compact en trendy

TU’nlimited meubellijn is leverbaar op 60, 80, 100 en 120 cm met enkele wastafel en op 120 en 140 cm met dubbele wastafel. De compacte diepte van 45 cm maakt het meubel geschikt voor de iedere badkamer. U kiest zelf het meubel met enkele of dubbele lade, afhankelijk van de benodigde opbergruimte. De wastafel met geïntegreerde waskom(men) kan worden uitgevoerd in witte glanzende kunstmarmer, matte top solid of glanzende keramiek.

Opbouw waskommen

De trendy opbouwwaskommen bestaan in mat en glanzend wit, maar ook in marmer emperador brown en zwart. Spiegels zijn leverbaar rechthoekig of rond, voorzien directe of indirecte verlichting. De eigentijdse ronde spiegels hebben een zwarte rand en worden voorzien van loshangende led verlichting. Een handige spiegelkast in mat zwart of witte uitvoering biedt u extra opbergruimte. 

Toiletmeubel

Het toiletmeubel is in dezelfde kleuren met wastafels marmer, top solid, kunstmarmer of keramiek verkrijgbaar. Het TU’nlimited toiletmeubel : het visitekaartje van je toilet.  

Ontdek TU'nlimited