WALLBOX EMH1 PLUG & CHARGE – HEEL GEMAKKELIJK

Door ABL
23 augustus 2021

De Wallbox eMH1 is verkrijgbaar met oplaadkabel of oplaadcontactdoos. Met zijn compacte afmetingen is het de perfecte oplossing voor thuis. De wallbox is al geconfigureerd, en klaar voor installatie door de installateur.

Dit onafhankelijke familiebedrijf uit Zuid-Duitsland produceert Wallboxen en laadpalen voor particulier, semi-openbaar en openbaar gebruik. Met zijn slimme laadoplossingen ontwikkelt ABL zich tegelijkertijd tot een toonaangevende speler op het gebied van de energietransitie.

De expertise van ABL in dit segment berust op bijna 100 jaar ervaring in de ontwikkeling en productie van stekkers. 1925 vond de oprichter van ABL, Albert Büttner, de SCHUKO-stekker uit – vandaag het meest gebruikte stekkersysteem ter wereld

ABL, en met name het productgebied eMobility, is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Om deze sterke groei aan te kunnen, zal in Lauf een nieuwe bedrijfscampus worden gebouwd. ABL heeft de plannen hiervoor in mei 2021 aangekondigd. .

ABL producten hebben in Nederland een lange geschiedenis. Al vele jaren verkopen distributiepartners hier producten uit alle productgroepen. In november 2020 heeft het sales-team van de nieuw opgerichte verkoopvestiging ABL Nederland B.V., gevestigd in Arnhem, de verkoop in Nederland overgenomen. Met name ook voor het productgebied eMobility, zodat ABL ook in Nederland kan groeien in de markt van de elektromobiliteit

Wallbox eMH1 - De gemakkelijke plug & charge-oplossing voor bij u thuis

Op 3 december 2018 publiceerde de ADAC, met rond 20 miljoen leden de grootste automobielclub van Europa, de resultaten van zijn Wallbox-test. Getest werden 12 Wallboxen van internationale fabrikanten met laadvermo-gens van 3,7 kW tot 22 kW. Bij deze systeemvergelijking werden de betrouw-baarheid van het laadproces, de veiligheid en het gebruiksgemak op de proef gesteld.

De Wallbox eMH1 van ABL kreeg in alle drie de criteria de beste cijfers. Ook werd het pluspunt benadrukt dat er geen extra aardlekbeveiliging nodig is voor de eMH1 Wallbox. De Wallbox wordt aansluitklaar gemonteerd, er ontstaan dus geen onverwachte extra kosten. Alle door ADAC geteste elektrische voertuigen konden zonder problemen aan de eMH1 worden opgeladen.
Het resultaat is duidelijk: De testwinnaar met het hoogste cijfer van 1,0 is de Wallbox eMH1 van ABL.

Laadkabel of laadstopcontact?

De Wallbox eMH1 met laadkabel wordt aanbevolen voor privégebruik. Het vervelende "laadkabel uit de kofferbak halen" is niet meer nodig. Sluit de laadkoppeling gewoon aan op het voertuig en het laadproces kan beginnen.

De montageplaat voor de Wallbox eMH1 biedt u als accessoire de optimale oplossing om de laadkabel op te bergen. Ook bieden wij de mogelijkheid deze te gebruiken met een sleutelschakelaar, zodat ongewenst gebruik van de Wallbox verleden tijd is.

Voor privégebruik en/of commerciële toepassingen biedt de Wallbox eMH1 met laadstopcontact de grootst mogelijke flexibiliteit. Of het nu gaat om een type 1- of type 2-stekker, elke auto kan worden opgeladen met behulp van een adapterkabel.

Ontdek ABL Wallbox eHM1 Plug & Charge