VOOR ELK LICHTPROJECT EEN PASSENDE OPLOSSING MET NUMINOS® VAN SLV

Door SLV
4 augustus 2022
SLV

Elk verlichtingsproject is uniek, maar toch hebben ze vaak één ding gemeen: de verlichting dient samenhangend te zijn en één geheel te vormen. Enerzijds qua design – het uiterlijk van de gebruikte armaturen. Anderzijds qua techniek – het lichtbeeld, kleurtemperatuur, kleurweergave van de gebruikte led technologie.

Daar komt bij dat een armatuur niet voor elke montageplaats geschikt is. Om een downlight in te bouwen heb je een verlaagd plafond nodig. Wellicht kun je in jouw project alleen opbouwen? Of dient de verlichting op een spanningsrail aangesloten worden? Vragen de omstandigheden om een pendelarmatuur? Dat is precies waarom SLV de NUMINOS® verlichtingsproducten heeft ontwikkeld.

NUMINOS® is een modulaire armaturenfamilie, waarmee vrijwel elke vraag naar downlights, spotlights, gimbles en pendelarmaturen kan worden ingevuld. Het design is over de hele lijn uniform.

Je bouwt een NUMINOS® armatuur in stappen op. Eerst kies je het gewenste armatuurtype: downlight (vast of kantelbaar), opbouw plafondspot (vast of kantelbaar), gimble, railspot of pendelspot. Daarna maak je een keuze uit de grootte van de behuizing c.q. het wattage van de lichtbron. Volgende keuzes betreffen de gewenste kleurtemperatuur, de kleur van de behuizing, uitvoering van de reflector, eventuele optieken en tenslotte de gewenste dimtechniek.

Zo bouw je stap voor stap de perfecte armaturen op voor jouw specifieke projectvraag. Voor het samenstellen van het armaturen is een online configurator en een handige catalogus beschikbaar. Beiden loodsen je stap voor stap door het proces van het samenstellen van deze modulaire armaturen. De producten worden in Duitsland samengesteld en klaar voor montage bij je aangeleverd.

Met één modulair systeem, biedt de SLV NUMINOS®-familie op deze manier zo’n 1500 combinaties. Daarmee heb je een verlichtingssysteem in handen dat ideaal is voor toepassingen in woningen, winkels, kantoren en horeca. Kortom, voor elk project is er een passende oplossing samen te stellen.

Als ontwerper kun je rekenen of een uniforme uitstraling van alle armaturen. Als installateur kun je erop vertrouwen dat je aan elke specifieke wens van de klant kunt voldoen.

Ontdek SLV NUMINOS®